Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nogawka od spódnicy

Mikołaj już był?

Polecane posty

do mnie Mikołaj napisał że w domu już czeka prezent jak tylko skoncze prace to się dowiem

Gość kikoo
A mi pryniosl tusz do rzes :D

Gość monkaa
nie nie dostalam :( moj narzeczony dostal i bardzo sie cieszyl a ja siedze smutna :(

Gość pytanko..
czy dorosłym dzieciom tez sie daje prezenty?

No ba pewno ze sie daje. Ja mam juz 22 lata i co rok mikołaj mi przynosi do butów podarki.

Gość a ja wybrałem picie
ja też dostałem słodycze były w moim bucie w straym gumiaku zjadłem je mimo ze gumiaki były przepocone ale.....co mi tam

Gość szaraaa
nowy telefon z tym że to był prezent inieninowo-mikołajowo-urodzinowy :) bo wszystkie moje święta są bilsko siebie ;-p a i tak się bardzo cieszę ;)

Gość afcjasloooolla
nooo słodycze parfumki:D i afkorzz sama sobie kupilam tez kosmetyki:D i udawalam ze to dostalam od ukochanego:P

Gość monkaa
wlasnie sama zrobie sobie prezent, juz wybralam fajny zestaw perfum. kupujac mu prezent bardzo sie cieszylam i bardzo lubie obdarowywac. Ale jakos mi przykro, ze o nic sie nie postaral. Zero...

Gość afcjasloooolla
ciekawe czy moja kumpelka cos dostala od swojego mena:D ona sie tak starala hoho... a tu pewnie nic:D

monkaa, masz chłopa ciapę. Też wolę obdarowywać, ale miło jest jak ktoś pomyśli o tobie i zakupi chociażby drobiazg. Ja dostałam słodycze, a cieszyłam się jak dzieciak :-o

Gość monkaa
Moze, nie wiem. od paru dni mu mowilam, ze nic nie dostanie bo byl niedobry itp, tak w zartach. A w duchu juz widzialam jak sie cieszy z prezentu. I tak bylo. Jakos to przelkne, trudno sie mowi.