Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputer-acz

który windows wybrać 98, me, xp czy viste

Polecane posty

Gość komputer-acz

Gość tak myśle ze to własnie
XP

Millenium :P . Żartowałem... wez viste( jesli do laptopa ) lub xp do zwykłego PC.

Gość asus toshiba hp
a czemu polecacie vistę do laptopa a xp na zwykłego pc ja mam zamiar sobie lapka kupić i właśnie nie wiem z jakim systaemem słyszałam dużo złego o viscie ale może nie taki diabeł straszny??

Gość nicnieda
MAM LAPTOPA HP I VISTĘ I ŚMIGA AŻ MIŁO. NIE MAM ŻADNYCH PROBLEMÓW Z VISTĄ :-)

Gość wbrew temu co mówią
ja też jestem zadowolona z visty (mam laptopa) - i podoba mi się też wizualnie, taka estetyczna. Ale niektórzy twierdzą, że xp lepszy, więc nie wiem......

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh
XP!!!!

Gość Dianka999
xp

Gość nicnieda
XP PODOBNO LEPSZY NA STACJONARNY KOMP...ALE PRZEPUSZCZA WIĘCEJ WIRUSÓW. NIE WIEM, TAKIE OPINIE SŁYSZAŁAM OD ZNAJOMYCH. JA MAM VISTĘ I OD STRONY WIZUALNEJ JAK I FUNKCJONALNEJ JEST OK. W SUMIE, NIE WIDZĘ WIELKIEJ RÓŻNICY, NA XP...KIEDY Z NIEGO KORZYSTAŁAM A TERAZ VISTA. MYŚLĘ, ŻE ZŁE OPINIE O VIŚCIE WYNIKAJĄ PO PROSTU Z NIEWIEDZY LUDZI.

ja mam laptopa i viste i ona jest okropna!! nie polecam.. xp najlepszy.. an viste nie mozna pobrac wielu programow, min gg itp ;/ nie polecam

tu nie chodzi o niewiedze.. akurat wybralam kierunek informatyczny i w praktyce leoiej sprawdza sie xp

Gość narazie
mam viste faktycznie trzeba cudu aby do niej dotrzeć jest uparta i się rządzi też myślę nad xp

Gość narazie
i tak z tego co zauważyłam w sklepach są wszystkie laptopy z vistą

Gość nicnieda
PATRISZJA7; JAKIM CUDEM MASZ KIERUNEK INFORMATYCZNY I PISZESZ TAKIE BZDURY :0 JAK TO NIE MOŻNA PRZY VIŚCIE POBRAĆ GG?! JA MAM VISTĘ A GG CHODZI BEZ ZARZUTU. POBIERAM CO CHCĘ I NIE MA PROBLEMU...ŁĄCZNIE Z RADIEM INTERNETOWYM. GRY, VIDEO, RÓŻNE PROGRAMY... NIE MA ŻADNYCH PROBLEMÓW. JEDNAK MYŚLĘ, ŻE CHODZI O TWOJĄ NIEWIEDZĘ... JAK SIĘ CZEGOŚ NIE UMIE, TO NAJŁATWIEJ POWIEDZIEĆ.."NIE POLECAM". MOŻE GG CI NIE CHODZI, BO NP. JAKIŚ ANTYWIRUS GO BLOKUJE...U CIEBIE NA KOMPIE...RÓŻNIE BYWA. A TO NIE JEST WINA VISTY :O