Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralallala...

a ja wam powiem, że im dłużej ejstem sama...

Polecane posty

Gość tralallala...

tym bardzij się zastanawiam po co w ogóle mi facet? no choć przychodzą takie chwile, ze mam wszystkiego dosc i chcialabym w koncu miec kogos na kogo widok mialabym motylki w brzuchu itd... ale wydaje mi sie to coraz bardziej nierealne i juz sama nie wiem...

Gość nfnfn
Mężczyźni potrzebni są tylko ze względów irracjonalnych, choć one subiekywnie mogą być ważne. Poza tym potrzebni są też do prokreacji ale akurat do tego nie trzeba się wiązać.

Gość Karta bianca
niby racja, ale z drugiej strony dobrze się budzić gdy obok leży chłop :) nie żebym traktowała mężczyzn przedmiotowo jako obiekty seksualno-przytuleniowe, ale... ;) obecnie gdy nie muszą polować na zwierzynę i zabijać najeźdźców ich rola właśnie sprowadziła się tylko do tego ;)

Gość nfnfn
Obiekt seksualno - przytuleniowy, no bardzo trafnie ujęte. Mnie osobiście ta funkcja mężczyzny seksualno-przytuleniowa najbrdziej interesuje.

Gość tralallala...
no wlasnie dzieci to ja nie chce miec, ale chlop by sie przydal do przytulania i .... ;)

no to najpierw się zastanawiasz po co ci w ogóle facet, a później piszesz szczegółowo w miarę, do czego by się przydał... może to będzie nieuprzejme co powiem, ale chyba naprawdę trzeba ci chłopa......

Gość tralallala...
ech ale ja juz stracilam nadzieje ze w ogole kogos fajnego sobie znajde. 24, 5 i wciaz sama, jak dobrze ze choc tu na tym forum mozna sie pouzalac

Gość do tralalaa
moja kolezanka poznala faceta jak miala 32 lata, rok pozniej byla juz szczesliwa mamusia ;-)

Gość Karta bianca
tralalla...a co tam wiek..ja mam 30 i tez nie ciągnie mnie do dzieci, rosołu w niedzielę i spacerków po obiedzie w stronę teściów :) Ale przytulać umiem, przywiązuję się do ludzi i zakochuję się w życiu i w ludziach :) chcę przeżyć życie z kimś kto tak samo je kocha, a nie układa go według norm społecznych by koniec konców stać się zgorzkniałym marudą :)

Gość Niezłe wzorce wynisłyście
z domu. Nie ma co. Od takich "kobiet" normalni i prawdziwi mężczyźni trzymają się z daleka. Kto by chciał się wiązać z wybrakowanym emocjonalnie towarem?

Gość Karta bianca
a po co nam normalni faceci? buahahahahah żeby im podawać piwko gdy oglądają mecz i prac skarpety?

Gość tralallala...
ja nie jestem wybrakowana, po tym co czasem czytam na tym foru jakie sa kobiety to mysle wlasnie, ze jestem z tych bardziej normalnych ;) po prostu cale zycie bylam bardzo niesmiala w stosunku do mezczyzn i tak mi zostalo i nie mam teraz chlopa

Karta bianca.... uważasz, że normalny facet to taki, któremu trzeba podawac piwo i prać skarpety :O nie wiem gdzie ty spotykałaś takich jak to określiłaś "normalnych" :O

Gość Karta bianca
no bo ja wybrakowana jestem to mam takie pojęcie o normalności ;) dziwne, ale dobrze mi z tym moim wybrakowaniem....

Gość tralallala...
haha jakbym go kochala to bym mogla mu prac skarpety i podawac piwo, co za problem ;p

Gość Maron27
Hej Tralallala mam 27 lat,tez jestem sam,nie mysle jak Narazie o dzieciach i sam piore skarpetki. Potrzebuje kobiety na tych samych zasadach co Ty faceta

Gość Karta bianca
Maron....potrzebować, a mieć to dwie rózne sprawy....a gdzie spontant? Przypadek? Szczypta zaskoczenia? Mamy się tutaj na tym portalu umawiać na seks??? :D daj spokój ;)

Gość tralallala...
no ja glownie to szukam milosci a nie faceta tylko dla sexu, to nie dla mnie. musi byc uczucie ale pociag tez musi byc... zeby ten ktos mnie po prostu krecil, ale watpie ze keidys znajde takiego