Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka Kuleczka 22

Kobieco zbudowane dziewczyny takze zasluguja na milosc zadbanych mezczyzn

Polecane posty

Siedzac na tym forum dowiedzialam sie jak bardzo kobieco zbudowane dziewczyny sa tu szykanowane. Jestescie podli sadzac ze kobiecej dziewczynie nalezy sie tylko otyly facet :-o Kobiece dziewczyny w NICZYM NIE SA GORSZE od ich wychudzonych kolezanek a nawet maja zalety ktorych tamte nie posiadaja:-p Zatem badzcie bardziej ludzcy dla kobiecych dziewczyn dobrze ? My takze mamy serca i chcemy byc kochane przez zadbanych fajnych mezczyzn ;-)

Gość do szanya czy jakis tam syf
kobieco zbudowane to znaczy majace biuscik, najlepiej 75c, talie czyli 60-70 cm i bioderka okolo 90 cm. tlusciochy takie jak autorka topiku to nie kobiety, to obrzydliwe monstra.

myślę, że otyły facet dla bbeczki co ma czym oddychać i czym piardnąć, nie bardzo pasuje, Tu musi być sprytny i figlarny, chłopak, oczywiście nie pękalski, co umie zagadać i podziubdziać z głową by, nie zrobić dzidziusia nie w porę i dać nogę do UK

Dlaczego wyzywasz mnie od tlusciochow jak nawet mnie nie widziales ty pusty waciany ch.ujku ? Co ty sobie myslisz ? Nie jestem tlusta a ktos kto tak uwaza jest nienormalny :-o Jestem kobieco zbudowana dziewczyna. Piersi mam 95 B i takie sa o wiele lepsze niz jakies 75 C :-o

a tam nie ma się co przejmować . Ja znalazłam swojego księcia ważąc 80 kg reszta pustych gości omijała mnie szerokim łukiem.... Potrafiłam o siebie zadbać i tyle. Teraz ważę 60 i jakoś Ci co się odwracali nagle zaczęli mnie zauważać...No cóż przynajmniej wiem kto tak naprawdę jest wart mej miłości ;)

Gość do szanya czy jakis tam syf
95 b??? CHYBA ZARTUJESZ? TOZ TO KOCIE SUTKI NA HIPOPOTAMIM CIELE!!!!!!

Mam 163 cm i waze 98 kg piersi jak podałam. Ale przeciez tylko u pustych i ograniczonych ludzi wyglad sie liczy. Prawdziwy facet patrzy na serce i wg tego ocenia a nie wg tego ile dziewczyna wazy :-o Takie jest moje zdanie A wyzywac od hipopotamowego cielska mozesz swoja dziewczyne ty kretynie :-o

Autorko Wybacz ale kobieca budowa ...mając 163 i ważyć 98kg to chyba zbyt kobieca budowa... ja mam 162 i ważę 50-52 kg.... i wyglądam normalnie, nie za chudo, nie grubo.... ale już jad się u ciebie leje..... więc nie ma sensu dalsza rozmowa :O

kuleczko..... nie jesteś kobieco zbudowana ..... kobieco zbudowana tj. normalna dziewczyna która ma większe piersi, wcięcie w tali, szersze bioderka i zgrabna pupcie:)

ja to bym chciała wygladać kobieco, a trudno mi z tym bo mam 182 cm , wiec kiszka jaka bym chuda nie była :( ale zycie, nie wybiera sie wzrostu :P

Gość cos sie.
ja mam 165 i 65kg a biust 85 dd ;/ pasztet?

przy wadze 98kg jest się grubym nie kobiecym, dziewczyno Ty masz nadwagę. Zaczynając czytać myślałam, że temat założyła dziewczyna powiedzmy o wadze 70kg, ze zgrabnym szerszym tyłkiem i dużym biustem.

Gość tak myśle ze to własnie
myśle autorko, ze waga 98 kg to nie jest" waga kobieca" :O to juz niestety jest otyłosc sama nie naleze do szczupłych , bo przy wzroscie 166 cm waze 67 kg , ale widze kolezankę . ktora przy tym wzroscie wazy 86 kg i nie obraż sie , ale wyglada mało apetycznie :O kobiece kształty to okragła pupa i dosc uwidoczniony biust przy cienkeij talii

Ale za to piersi mam fajne bo 95 B to calkiem spore kuleczki ;-) A co do reszty - mam gdzies jak wygladam:-o Jem to co lubie i ile chce a jak ma mnie facet pokochac to pokocha mnie taka jaka jestem teraz a na pewno nie bede sie zmieniala dla jakiegos faceta, o co to to nie :-o

Twój wskaźnik BMI wynosi: 36.9 Drugi stopien otyłości, kobieta powinna z ta wagą zgłosić się do lekarza. Pacjent z II grupy otyłości jest 20 razy bardziej narażony lub już choruje na cukrzycę, nadciśnienie, choroby serca, niewydolność krążenia i oddychania czy też nowotwory. Sugerujemy natychmiastowy kontakt ze specjalista. prosze

Gość cos sie.
ale mam wciecie w talii....

Gość lasencja83
Kobietka Kuleczka 22 -95B to jaki Ty masz mega duży obwód pod biustem, grubas jestes a fuj.... Najbardziej mnie dziwi, ze "laska" któa nie potrafi utzymac prawidłowej wagi oczekuje faceta który będzie dobrze wyglądał. No sorry zadbaj najpierw o siebie a pozniej wymagaj.

Gość kupalenia
Autorko, a co wg. Ciebie znaczy termin zadbany mezczyzna? Czyzby to oznaczalo ze ma on byc tak samo dobrze odzywiony jak Ty? :D

Gość kaoina
a jak ja mam 176 cm wzrostu i waże 76 kg? Biust 75C. Pewnie zaraz również zostane określona 'pasztetem'