Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka Kuleczka 22

Kobieco zbudowane dziewczyny takze zasluguja na milosc zadbanych mezczyzn

Polecane posty

Gość kaoina
wg mnie,każdy wygląda jak wygląda. Waże żeby samemu się akceptowac. Kiedyś byłam chuda jak patyk. Przy moim wzroście (176) ważyłam 59-62 kg. Chciałam troszke przytyc,ale za bardzo się zapuściłam ;D ale znów cwicze.. he

Prawdziwa kobieta powinna miec wzrost minus waga = ok 120 - 110 ( np 160 cm 40 - 50 kg ) i do tego piersi minimum miseczka C ;-) Ideal to 160 cm 45 kg i biust 75 C ;-) A Ty ze swoim krowim cielskiem mozesz sie nadawac co najwyzej do rzeźni na podroby:classic_cool:

Gość lasencja83
hszonszcz - Ty sie znasz na biustach jak krowa na pisaniu poezji. Przy wzroście 160 i adze powiedzmy 40 kg (z przedziału Twoich wag idealnych) nie ma możliwości aby miec obwód pod biustem 75 cm. Ja przy wzroście 163 cm waże 47 kg i pod biustem mam 63 cm, nosze biustonosz 60DD i wiesz mi to wcale nie jest duzy biust.

Gość ale z waz dupki
hrząszcz nie jest możliwe aby mieć przy takim wzroście i nikłej wadze biust 75 C! takie kruszyny mają często 70 A!

Gość do szanya czy jakis tam syf
NIE NAZYWAJ MNIE KRETYNEM, BO JA CIE NIE OBRAZAM.... NIE NAPISALAM, ZE JESTES HIPOPOTAMEM, TYLKO ZE 95 W OBWODZIE TO JAK HIPOPOTAM... A TO ROZNICA :-p POZA TYM NIE MAM DZIEWCZYNY I NIGDY NIE MIALAM. JESTEM KOBIETA, MAM WLASNIE 75C, 170 CM WZROSTU I 60 KG WAGI.

163 cm i 98 kg to przesada, to nie jest kobieca dziewczyna, to jest otyłość ;/ ja ważąc z pół roku temu 57 przy wzroście 170 i tak czułam potrzebę zrzucenia kilki kg a teraz 62 tym bardziej;/

sam jesteś mleczną krową ale 98 kg przy takim wzroście to trochę za dużo, każdy to stwierdzi, ja nie obarczam nikogo wina, tylko mówię prawdę taka waga to nie waga kobiecej dziewczyny;/

163 i ważysz prawie 100 kg? przecież musisz wyglądać jak hipopotam :O Odchudź się i nie każ nam patrzeć na takie spaślaki :O A ty w ogóle chodzisz czy już się toczysz? Rozmiar cycków mnie powalił :D:D:D