Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinna_ Wawa

jestem w ciązy

Polecane posty

Gość Karolinna_ Wawa

Będe mamą:) to najpiękniejszy prezent na 6 grudnia...jest ktos jeszcze? Będę mieć dzidzusia:):)jestem taka szczęśśliwa

Gość a w jakim wieku jestes

Gość Karolinna_ Wawa
mam 26lat:)

Gość a w jakim wieku jestes
to juz najwyzsza pora gratuluje:)

Gość Karolinna_ Wawa
ciam??? proszę? jak to gorzej:)

Poczytaj w tematach "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci " ile matek ma dość swoich dzieci ...

Gość degenerat..
Maina weź spierdalaj jesteś żałosna!

Gość anty dzieckowa
no to własnie spieprzyłas sobie życie,,założyłas sobie smycz na szyje :O:O:O

A ja ją ostrzegam ?? ;DD Tylko mówie że jak sie urodzi to nei bedzie tak fajnoo ;D

degenerat.. Też Cie kocham. Taka jedna kobitka Zabraniasz mi wypowiadać własne zdanie? own3d.

Gość lasencja83
gratulacje :D

Zazwyczaj te "niefajowe " życie po urodzeniu dziecka jest u kobiet które albo wpadły albo podjęły tą decyzję bez namysłu. Niestety zachodzac w ciążę trzeba się liczyć z wiecznymi obowiązkami a czasem dzieckiem którego nie można odstąpić na krok... :)

Maina nie napisałam żadnego postu w którym chodziło o Twoją osobę . A autorce topiku radze szybko stąd uciekać aby w spokoju nacieszyć się tą nowiną :)

Gość Karolinna_ Wawa
czekałam na tę wiadomość od półtora roku:) i mam nadzieję ze juz po urodzeniu będe równie a nawet bardziej szczęśliwa niz teraz o ile tylko to jeszcze mozliwe:):)

Gość jioanna
hej karolina! ja wczoraj zrobiłam sobie dwa testy, dziś jeden i wychodzi, ze też jestem w ciaży, wszędzie dwie kreseczki:-D tyle, ze jedna z nich troszkę bledsza od drugiej:-o w poniedziałęk idę na beta hcg:-) jeśli wszystko pójdzie dobrze, to będę w około 3 tyg. ciąży:-D mam 28 lat:-)

Gość Karolinna_ Wawa
jioana:) gratuluję na zapas:):)

Gość jioanna
karolina a możesz mi powiedzieć jak jest u ciebie, byłaś już u lekarza? jak wyglądają takie badania, czy na tym etapie robię usg? no i w który tygodniu jestes, jeśli wiesz oczywiście:-)

Gość Karolinna_ Wawa
w sumie to dopiero w poniedziałek ide do lekarza:) zrobiłam dziś kolejny test dla pewności i w 99% jestem w ciązy:) w poniedziałek będe miec juz pewność:) to 4 tydzień

Gość jioanna
hihiih karolina ja też w poniedziałek badania, a jak tak teraz pomyslałam, to mogę mieć juz 4 tydzień również. fajnie, ze tak nas razem wzięło:-) a skąd jesteś?

Gość jioanna
ależ jestem rozkojarzona oczywiście z warszawy:-D

badanie to pewnie typowo ginekologiczne, ewentualnie usg dopochwowe.... nie jestem pewna, bo ja bylam po raz pierwszy u gin w...9 tygodniu. Niedlugo po zrobieniu testu wyjechalam na dlugie wakacje, z ktorych wrocilam z ospa, wiec najpierw kuracja, potem lekarze..... w sumie jestem zdania, ze taka bardzo wczesna wizyta nie jest potrzebna, bo czego mozesz sie dowiedziec? Ze ewentualnie lekarz podejrzewa ciaze, ze jest jakis pecherzyk itd.... moze tez sie zdarzyc, ze najesz sie nerwow, bo np. wg normy juz powinno widac serduszko, a tu jeszcze nie bedzie i zacznie sie myusalec nie wiadomo co.... a tak okolo 6-7 tygodnia pierwsza wizyta w zupelnosci wystarczy... takie jest moje zdanie...

Gość jioanna
Ja wczoraj zrobiłąm sobie dwa testy, a dziś rano jeszcze jeden, każdy oinnej firmy i wszędzie wyd\szły dwie kreski, @ spóźnia mi się 2 tygodnie. a Twoje kreski były mocno wyrażne?

znowu sie dopisze, mam nadzieje, ze nie macie mi tego za zle ;-) o tych kreskach... ja zrobilam 2 testy, na jednym krecha byla ledwo widoczna, na drugim juz po kilku sekundach sie pojawila.... wiec skoro 3 testy, na kazdym 2 krechy, wiec ciaza na pewno!!!