Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scarlet83

nie wiem co myśleć

Polecane posty

wiem, ze to głupie pytać na formu czy mogę być w ciąży, ale co mi pozostaje. Okres powinnam dostać 08,12 czyli za dwa dni. Dwa dni temu odczuwałam bóle takie jakbym za chwilę miała dostać @, nawet po nocach wstawałam a tu nic.... Teraz bóle ustąpiły, ale.... jakoś dziwnie wiecznie głodna jestem. Ja, która od wielu lat nie je kolacji od paru dni nie mogłabym usnąć na pusty żołądek. Nie mam zadnych mdłości. Czasami tylko jak zjem jakieś ciastka np. to za chwię czuję się tak jakbym zjadła za dużo, mam pełny żołądek i wtedy odczuwam lekki mdłości, które ustępują za parę chwil.... I jeszcze jedno chciałabym wiedzieć, czy gdybym do 8.12 nie dostała i zrobiłabym test i pojawiłyby się 2 kreski to na ile jest to wiarygodne? Czy może sie tak stać że test pokaże, że jestem w ciąży a potem okarze się, ze nie jestem..... Tzn. chodzi mi o to, czy po zrobieniu testu (jak bylyby 2 kreski) to czy mogę powiedzieć mężowi czy lepiej nie? Bo on chciałby mieć dzidziusia a ja nie chciałabym wzniecać w nim nadziei, żeby potem nie okazało się, że to fałszywy alarm. Proszę o jakieś informacje :(

WG MNIE NA MDLOSCI I APETYT NA JADLO JESZCZE ZA WCZESNIE.... ZROB TEST NAWET DZIS, CO CI SZKODZI... JA ZROBILAM NA KILKA DNI PRZED @ I WYSZEDL POZYTYWNY :-) TERAZ MAM JUZ PRAWIE 2-LETNIEGO SYNKA :-D

Ja gdy robiłam 2 dni przed terminem spodziewanej @ to wyszła jedna kreska a gdy po tygodniu ponownie zrobiłam test wyszedł pozytywnie.Ja bym może poczekała do 12.Ah lekarka mi mówiła że gdy na teście wyjdzie jedna kreska to jest prawdopodobieństwo bycia w ciąży ale gdy pojawią się dwie kreski to jest znikoma możliwość pomyłki.

Gość a moim skromnym zdaniemmmmm
te objawy mogą wskazywaćna ciążę, ja miałam podobnie, teraz jestem w 14 t.c. Większość testów jest na tyle czułych, że powinno wykazać ciąże w dniu spodziewanej miesiączki, lecz 100% pewności da Ci test z badania krwi, on wykaże bardzo wczesną ciążę Więc może w poniedziałek, na czczo do laboratorium, a potem mężowi. Ja wynik z krwi miałam w ten sam dzień :) Powodzenia!

więc chyba tak jak radzicie poczekam do 8 grudnia. I dlaczego ja od paru dni głodna jestem?? - nigdy wcześniej tyle nie jadłam nawet przed @ - zobaczymy

dziś powinnam dostać okres...... narazie cisza, nawet brzuch nie boli nic, zero żadnych objawów @ Szczerze........... pomiędzy mną a mężem jakieś 3 mc temu zaczęło się poważnie psuć. W połowie listopada powiedzięliśmy sobie, ze to ostatnia szansa, albo w prawo albo w lewo. Ostatnio jest pomiędzy nami cudownie, wspieramy się i wzajemnie sobie pomagamy. Gdybym była w ciąży to byłabym szczęsliwa, boje się zrobić test, bo nie chciałabym się rozczarować, ze niestety nic z tego :(