Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubulek

Co o tym myślicie? Ja chyba skocze...

Polecane posty

Przeglądałam program na święta i Kevin jest 24 grudnia o 19.30 ale sam w Nowym Jorku! A Kevina samego w domu w ogóle chyba nie będzie 😭, bo nie ma go w programie ani kilka dni wczesniej ani nawet później!!! Co o tym sądzicie? Ja się jeszcze łudzę że to jakiś błąd...

Gość jlkghhb
nie bedzie??:O przeciez to taka świateczna tradycja...

No wiem że tradycja i ktoś ją bezczelnie pogwałcił 😭 To tak jakby w święta nie było choinki :( Mam nadzieję, że to jednak błąd. W końcu do świąt jeszcze trochę czasu i pewnie nieuważnie tworzyli program. A jak nie to piszemy petycję co nie?

Oczywiście, że piszemy. Zgwałcili nam tradycje i mamy milczeć - nie reagować? Chamy! 😭

o matko! mam dosyć oglądania tych samych głupawych filmów ciągle! jak ja nie lubię kevina i wszystkich podobnych temu filmowu szmir :/ każdy ma prawo do własnej opinii, ja tylko wyrażam swoją i proszę o szacunek :P a tak w ogóle to są jeszcze jakieś osoby, które nie lubią takich filmów???

Jejku będzie Kevin? Odetchnęłam z ulgą. Patrzyłam tylko na program od 20 :( Ale to i tak nie to samo bo 5 dni przed świętami.

Gość vistax
nie bedzie kevina samego w domu?:O PROTESTUJE!!!

hehe swieta bez kevina to nie swieta :P :D swoja droga od paru lat jakos wogole nie czuje tej swiatecznej atmosfery :o zwlaszcza jak nie ma sniegu :P nie zebym lubil zime czy cos :D wrecz przeciwnie ;) wracajac do tematu ;) NIE SKACZ :P :D :classic_cool: