Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bratka82

wory pod oczami

Polecane posty

Gość bratka82

witam , mam pytanie czy ktoś z Was ma podobny problem, chodzi o to, ze moje oczy od jakiegos pół roku wyglądaja na bardzo zmeczone, są ciągle podbite i podkrąone, nie tylko rano jak sie obudze ale cały dzien czy są jakies sposoby zeby sobie z tym poradzic? nie jestem chora ani nie mam żadnych dolegliwości, tylko te oczy...:(

Gość katja mosss xd
mam ten sam problem strasznie mi to przeszkadza twarz wydaje sie taka zapdnieta i nie łądna słyszałam ze mozna tam wstrzyknac tłuszcz pod okiem i wtedy nabiora mlodiznczego wypoczetego wygladu

Gość shinkilo
jeja ja mam tak samo takie kurde napuchniete do polowy policzka moja ciotka twierdzi ze mam zbyt cieplo jak spie w nocy i puchne, ale ogolnie planuje sobie kupic roll on kawowy z garniera pod oczy...mam nadzieje ze on jeszcze nie na zmarszczki bo mam 20 lat:P

Gość bratka82
źle sie z tym czuje , wyglądam na zmeczoną choć sie wysypiam, kupiłam specjalnie krem pod oczy ale nic nie pomoga, fatalnie to wygląda:/

Gość zbadaj sobie nerki

Gość bratka82
hej ja włąsnie kupiłąm ten roll on kawowy i nic, starciłąm tylko kase :(

Gość vistax
Skora po oczami jest odbiciem tego co sie dzieje w organizmie. Jezeli zle sie odzywiacie, pijecie duzo kawy, to zaden krem nie pomoze.