Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tunia3

Czy On mnie kocha?

Polecane posty

Hej. Od jakiegoś czasu zastanawiam sie czy mój facet mnie kocha. To że mi właściwie tego nie mówi tłumaczy tym że taki już jest.. Nie potrafi zbytnio okazywac uczuć, ale mu na mnie zależy. W domu właściwie nic nie robi, chyba ze go uproszę... zrób to czy to... Dosyc czesto spotyka sie ze znajomymi, a je już myśle że woli ich towarzystwo..po spotkaniu już nie wraca do domu, tylko nocuje u rodzicow, bo do nas w nocy ciężko sie dostac..niby.. Każda załatwiana sprawa w domu to już nie wraca, bo tak wygodniej..to i z bratem sobie wypije piwko, pogadają... Nie wiem..ćzy ja szukam dziur yw całym?

Gość rvervetr
a skąd mamy wiedzieć co on czuje kretynko? :O jego się spytaj.

Gość dziwne to jest dla mnie
ja nie mieszkam ze sowim ale przyjezdza na weekendy i sam wzystko robi bez proszenia,częściej ode mnie myje gary,nawet za mnie,gotuje,łózko scieli,nie mówi często 'kocham' ale tak raz na weekend raczej mówi nie wiem czy bym chciała żeby caly czas to powtarzał pogadaj ze sowim powiedz mu że tego potrzebvujesz bo to cie uspokaja a twój sie chyba przyzwyczaił ze ciebie ma i ma wszystko za nic i jest mu tak wygodnie

Gość bez problemu
on cie nie kocha przykro nam:p

No właśnie.... Jak o coś cisne...to tłumaczy że jak bedzie robił jak ja chce, to on przestanie być soba... Ja mu we wszystko wierze, a moze własnie chodzi o to że przestał mnie kochac i tak mu wygodnie...

zacznij go olewać i dom także to może zauważy a jak nie...

No tak, róbcie sobie żarty, a ja nie mam z kim pogadac:( Wyżalić się, poradzić...może faceci tacy są, a ja bym chciała jak w romantycznym filmie:(

Gość bez problemu
to wez sobie wlacz jakies romansidlo moze sie humor troche polepszy ...zycie to nie je bajka dziewczyno:)

rozumiem Cię bo ja tez bym chciała pieknie a tu ciagle jakies przeszkody i tez nie mam z kim o tym pogadać.. często piszę tu a tu czesto takie głupie żarty

Ile jesteście z sobą? Może jest znudzony trochę i szuka drogi do "samorozwoju"?

oleważ w sensie wywnioskował ze mieszkasz z nim więc i pewnie sie o wszystko troszczysz bo on cos duzo swoobdy ma,poustawiał sobie Ciebie nie daj się,bądź czasem negrzeczna nie wiem wyjdź gdzieś nawet upij się,nie sprzataj ciagle,śpij,niech on się zatroszczy o obiad,kolację czy sprzatanie