Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pastalona18

okres........ pomocy...........

Polecane posty

Gość pastalona18

znacie jakieś sposoby, żeby okres był szybciej niż 28-29 dni?? bo na sylwka mi wypada 1-2 dzień, czyli gorzej się nie dało... a w 1-2 dzień mam dość obfity i ciężko mi by się było bawić świetnie wtedy...Chodzi mi o jakies naturalne sposoby, czyli np. łykanie witaminy C, jakieś ćwiczenia, warzywa czy coś?? czyli konkretnie chodzi mi o to, żeby zamiast np. 28 dnia pojawił się dnia 26..... pomocy... bo wiadomo taki dyskomfort w sylwka to pech jak nic...

Gość marceliiiinkaaaa
poza gorącymi kąpielami nie znam żadnego sposobu, ewentualnie bardzo delikatny masaż podbrzusza z góry na dół

Gość ja tego nie testowałam
ale niektorym moim kolezankom pomaga jak sie porzadnie zmecza, pobiegaja itp :) nieraz sie juz taka opinia spotkałam. W sumie ja, w wakacje zapierdalalam jak wol i okres mialam co do dnia ( a zawsze mi sie spoznia) wiec moze cos w tym jest. Ale wtedy tez duzo jadłam wiec to tez mogło wpłynac. Raz po ostrej diecie okres mi sie spoznil prawie miesiac :O

Gość ja tego nie testowałam
a jeszcze gdzies czytalam zeby wziac aspiryne i goraca kapiel...

Gość aska17
oczywiscie ze znam sposob. Wybierz sie do ginekologa. Powiedz o sowim problemie.przepisze Ci on tabletki ktore opzniaja-przsowaja termin miesiaczki. :)

Gość eWELinek1111111111111
od picia alkoholu tez sie spoznia okres