Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na wszelki wypadek na pomarańć

Ale się wkurzyłam nooooooooo

Polecane posty

Mój brat chce mi kupić buty na święta. Matka przyszła się spytać jaki mam numer buta, a ja powiedziałam, że nie ma mi ich kupować , bo co jeśli mi się nie będą podobać i żeby mu to jakoś wypersfadowała. A ona oczywiście z pyskiem, że głupia jestem, że mam przestać marudzić jak chce mi kupić i że najwyżej ona będzie nosić :O No oczywiście bo jak są oryginalne i drogie to nieważne czy łądne czy brzydkie. Można nosić :O I pewnie buty będą stały w kącie bo mój brat zupełnie nie zna mojego gustu :O

Gość laysowa
Nie widze problemu. Niech koniecznie zachowa paragon i sobie je najwyzej wymienisz.

ciekawe za ile mam je opchnąć na allegor ? brat chce je kupić za 2 dychy od ruskich na bazarze

A nie możesz porozmawiać z bratem, że np zamiast butów może ci kupić jakąś bluzeczkę, tu pokazujesz w necie stronę sklepu. Albo może kupić w sklepie bon na daną kwotę, i ty potem za to np kupisz buty w tym sklepie.

Gość zepp overture
dziwny ten twój brat, mój zawsze pyta, co sobie życzę. ewentualnie pyta rodziców, bo zazwyczaj się im spowiadam z moich świątecznych życzeń. powiedz mu, że nie chcesz butów i zaproponuj coś innego. przecież zawsze można się dogadać, a nie awanturować od razu.

Gość no czemu nie
Nie mozecie isc razem na zakupy?

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci