Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

masc rozgrzewająca pulmex baby, posmaruj plecki klatke piersiową, oczyszczacz do noska konieczny, frida np., sól fiziologiczna do noska, syropek pyrosal dostepny bez recepty, cebion 10 kropli dziennie tylko rozdzielone, i kropelki dla dzieci nasivin np.

mieszkam w niemczech ale masc mam(mama mi wyslala) i oczyszczacz do noska tez, a ostatnim razem lekarka dala mi krople(ktore nic nie pomogly i mozna bylo podawac tylko 5dni) tylko dlatego ze sie upomnialam a w aptece kieruja do lekarza a o sol morska to prawie wyblagalam

spróbuje jeszcze tak, jak dziecko śpi to postaw koło łóżeczka wrzątek ze sporą ilością soli, taką inhalacje zrób córeczce. Ja tak kiedys zrobiłam, tylko oczywiscie uważaj zeby nie oparzyc malucha no i czesto trzeba tą wode podgrzewac zeby parowała

tak tez robie no i lozeczko troszke wyzej kobieta w aptece powiedziala mi ze moze byc to od zabkow mozliwe to???

możliwe możliwe, ja jeszcze do tej wody wgniatam czosnek i lekarka doradziła żeby coś przeciwzapalnego dać. Szkoda ze kropelek nie masz to by sie dziecko tak nie meczyło.

głupia jakaś, od ząbków różne choróbstwo sie może przyplątać, a katarek jak najbardziej.

madonna a powiedz jak szybko ten katar przechodzil kiedy stosowalas to co opisywalas powyzej?