Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana ania 25

ciąża - pierwsze objawy - pytanie

Polecane posty

Gość durex taki sam
No, oby... :( Ja mam 24 lata i też uważam, że za wcześnie jeszcze na mnie. No nic, trzymam kciuki za Ciebie! 🌼

Gość nutella23
a jak to jest z tym śluzem czy mialyscie jakis zaraz po dziwny jakby nie wasz????

Gość durex taki sam
to byłam ja, zestresowana :D

Gość nutella23
zestresowana a powiedz mi czy jak zrobie test tak za tydzien to jak ma coś wykazac to wykaże???jak myślisz????

Gość również zestresowana
Z tego, co wiem, test powinno się robić w dniu spodziewanej miesiączki. Chociaż są i takie testy, które można zrobić wcześniej. Ale to teoria, ja nigdy jeszcze testu nie robiłam, chyba jutro będzie pierwszy raz...

Gość również zestresowana
A w którym dniu cyklu jesteś teraz?

Gość nutella23
dzis to 11 dc

Gość ró
Myślę, że musiałabyś mieć pecha stulecia, żeby zajść w ciążę w 7dc :) A testy torób lepiej za półtora tygodnia lub dwa, dla pewności. Pozdrawiam!

Gość nutella23
ale przypzczaz ze mogę być???kurde nie wiem czy mam sie martwic czy poprostu cierpliwie czekać, zdenerwowanie mam wymalowane na twarzy, bo głowa od tamtej nocy non top mnie boli.dzis czuje takie napiecie brzucha i piersi.jezu to o czym mysle mnie przerasta.

Gość nutella23
soki ró za błąd w pisowni. pytałam czy ty przypuszczasz ze jednak moge być???

Gość nutella23
hej jesli ktos przeczyta to niech odpisze.czy jak wywolalam sobie okres tabletkami antykoncepcyjnymi które wzielam po tamtej nocy jak wstalam to czy mogłam uniknąć ciązy, dzis rano dostałam ores.pomozcie bo sama juz nie wiem co mysleć.poprostu przeczytalam ze jesli nie ma sie tych tabletek \"po\" to mozna wziasc zwiekszona ilość tab. antykoncepcyjnych.okres sie pojawił 6 dnia od tamtego zdazenia

Gość zestresowana ania 25
dostałam dziś okres wiec moje objawy nie dotyczyły ciąży, tylko co najwyżej stresu i zbliżającej sie miesiączki nutella23 - mnie też bolała głowa i brzuch, od wczoraj piersi, a jednak wcale nie był to objaw ciąży. Moim zdaniem to mało prawdopodobne że jesteś w ciąży. Jeśli jednak tak się tym przejmujesz to może idź do ginekologa, będziesz spokojniejsza po badaniu, dowiesz sie co i jak. Z tabletkami radziłabym uważać... Pozdrawiam

Gość nutella23
zestresowana -ja dostalam okresu(krwawienie jak w okres nawet intensywniejsze niz zwykle) po 6 dniach od wtedy co sie kochalam, co mam myśleś???nie wiem boje sie???a czemu radziłabys uważać???