Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona przed samym ślubem

Jak udowodnić mężczyźni zdrade?

Polecane posty

Gość zdradzona przed samym ślubem
Też tak sobie próbuje tłumaczyć. Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa. Tym bardziej, że moja przyjaciółka ma taką a nie inna pracę i musiała do niej uciekać, więc teraz siedzę tu sama i chlipię nad komputerem Jeszcze powinnam się na to wszystko uczyć teraz bo czeka mnie maraton zaliczeń na studiach, a przy tym praca leży nie ruszona. Ja nie wiem, mówią mi zawsze, że jestem taka silna i twarda, ale w tej sytuacji... szkoda mówić. :/

niech rodzice sie sami spotykają, oni zrozumieja i wszystko załątwią z a ciebie. tzn rodzine swoja powinnas ty powiadomoc, alwe reszta to juz niech do rodzicow nalzezy. ty juz sie niczym teraz nie przejmuj i z nikim nie spotykaj. tym bardziej nie rob konfrontacji, do niczego ci ona nie potrzebna. odpoczywaj psychicznie a nie dobijaj sie jeszcze bardziej

Gość smieszne to
kolejny temat o zdradzie :/

Gość wwwinda
co to znaczy TŻ???

Gość aniolek123
towarzysz zycia

Gość wwwinda
dzieki:)

no kurwa wiebałbym frajerowi!! nie masz Brata?? sory ale podpity jestem :) laska mnie tak właśnie załatwiła Kobieta. Tylko nie próbuj sama sobie jego tłumaczyć!!

Gość ...*
Jak udowodnić mężczyźni zdrade? w twojej sytuacji?...po co udawadniać masz...wystarczy, że wiesz o zdradzie.

Gość grsfefe
prowokacja - najpierw mowi ze chce rady jak zrobic zeby sie nie kapnal ze byla na nk a pol godziny pozniej pisze ze rano juz mu screeny wyslala :o

Gość podczepka 1 2 3
A ja się podczepię do tego topicu :) Mam podpbny problem, tyle że mój sypia czasem ze swoją przyjaciółką. Mam bardzo wiarygodne źródło tego, skąd to wiem, niestety nie mogę mu go ujawnić, a chciałabym znaleźć coś, co byłoby znaczącym dowodem, którego nie umiałby się wyprzeć (bo oczywiście wypiera się wszelkiego spania, nawet bez seksu). Coś jak np znaleziony włos, lub zapach perfum, ale to trochę mało i nie będę w stanie mu tego dowieść, że to nie mój włos np. Macie może jakieś pomysły? :)

znam sposoby jak dostarczyc ci dowodow na wiernosc faceta jak sprawdzic jego reakcje na pewne sprawy jesli nie masz pewnosci co do wiernosci faceta napisz do mnie na meila !!!dzialamy w calej polsce !!! nasz meil : anetka-anetkowska@wp.p l piszcie a gwarantuje 100% zajecie sie sprawa !!! koszt jest indywidualnie wyliczany wszystkie dowody wysle badz dostarczy moj kurier nie biore kasy z gory !!!!