Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialek________

Kto z was zrobik kurs ECDL European Computer Driving Licence

Polecane posty

Gość niesmialek________

Polecacie jakies szkoly w Londynie. Ile czasu taki kurs trwa i ile kosztuje.

Gość lentilka
ja zrobilam!!!ale w newcastle, a poniewaz nie pracowalam wtedy, dopiero co przyjechalam do Angllii, moj maz zabral mnie do job centre a oni skontaktowali mnie z jakas osoba, ktora pomogla mi znajdowac prace i okazalo sie ze nie bede musiala za to placic...wiec sie ucieszylam, ale to nie jest bardzo drogie napewno przydatne, bo w ten sposob masz cos na potwierdzenie, ze umiesz sie poslugiwac komputerem, a tak to chyba ze ktos ci na slowo uwierzy, dla mnie najtrudniejsze okazaly sie egzaminy z wiedzy o komputerach, praktyczne z worda, excela to nic trudnego, chociaz byli anglicy ze mna, co nic nie umieli na komputerze i bardzo sie meczyli, ale zdali koniec koncow z kazdego dzialu sa egzaminy, dostaniesz materialy jak z czegos jestes dobry to mozesz w ogole poprosic o egz.i nie robic cwiczen tylko odrazu zdawac, jak bys mial jakies pytania konkretne, to pisz, bo mam troche tych pytan odpisanych w szczegolnosci z wiedzy o komputerach, bylo kilka testow co musialam powtarzac, ale zdalam

Gość ja jestem bardzo fajna
ja robilam ale w polsce...banalnie prosty. same podstawy

Gość niesmialek ________
a jak dlugo ten kurs trwal, pozniej poprosze Cie o pytania a tak poza tym to kolezanka mojej kolezanki znalazla prace za 28 tys. rocznie po tym kursie oplaca sie

Gość alabama01
ja zrobilam i jeszcze zaden pracodawca sie mnie o to nie zapytal...taki banal

Gość grrrrrrrr.................
niesmialek --> zaden normalny pracodawca nie zaplaci 28 tys/rok tylko za to ze umiesz sie poslugiwac komputerem... w dzisiejszych czasach obsluga komputera przy staraniu sie o prace biurowa jest traktowana tak jak umiejetnosc czytania i pisania... jest oczywista.

Gość Anulka13
Oczywiscie, ze kurs jest banalem - to same podstawy. Mnie rowniez absolutnie nikt w pracy o to nie pytal. Jesli piszesz w cv, ze jestes biegla w obsludze pakietu office to wystarczy. Zreszta to jest kurs dla poczatkujacych zupelnie, o zadnej bieglosci po nim nie mozna mowic.

Gość MAriusz BHP
ja to zaliczyłem bez kursów - to naprawde podstawy są