Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

I znowu nie wyszło

Polecane posty

Kolejny facet mnie olał, już powoli brakuje mi sił na to aby znowu spróbowac:( chyba staropanieństwo jest mi pisane

Gość ironia losu...
Mnie też nie wyszło :O

Gość Dawideq_Zet
Nie zniechecaj sie, na pewno jest na swiecie ktos, kto nie bedzie sikal na Ciebie :)

Gość ironia losu...
Nie ... Dopiero go poznałam. Ale ileż można próbować? To już któryś z kolei facet nie przejawiający ochoty na dalszą znajomość. Chyba czas pogodzić się z życiem w pojedynkę :O

Gość tres jolie
w poniedzialek w rozmowach w toku bedzie o starych pannach:D

Gość zatroskana lala
mnie tez olal.juz dawno temu.zycze mu zeby jego ktos tak wykopal,bo wpierw mnie przelecial:((((

Gość Całkowitą ciemność widzę
Mnie tez nie wyszło. Mialo być tak pieknie, tak na zawsze... ja juz nie mam siły- jego problemy są najwazniejsze, moje kwituje stwierdzeniem "to masz problem" albo "a co mnie to obchodzi". Jezdził moim samochodem od 3 miesiecy- ja nie moglam zalatwiac swoich spraw, bo on w koncu do pracy jezdzi. Dzisiaj oddal mi auto- pusty bak, syf w środku, rysy na karoserii... moje ukochane autko. Nigdy niczego od niego nie dostalam, załatwilam mu prace- nawet nie wiem czy mi podziekowal. Natomaiast kolezanka, ktora zalatwila mu jakas drobnostke dostala od niego złotą bransoletke... wszystkie rachunki dzielimy na pól- nie interesuje go ze ja studiuje i mam rente, czyli "zarabiam" 1/10 tego co on. tak czytam to co napisałam... po co mi ktos taki, wole byc sama...

Gość niefajnie
Całkowitą ciemność widze..... chyba żartujesz :O uciekaj od takiego faceta :O

Gość sono marta
ja tez nie mam szczescia milosc tyle facetow wokol, ale serce nie sluga, a szkoda