Spaghetti... 506 Napisano czwartek o 23:50 (edytowany) Kużwa mać Edytowano czwartek o 23:51 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 506 Napisano 3 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 252 Napisano 3 godziny temu Wstawię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 506 Napisano 3 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 28 Napisano 2 godziny temu Przeszły ci humory, kużwa mać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 2 godziny temu mi gra, ale ja sobie sciagam .flac z neta i mam wszystko lokalnie zapisane, a nie z chmury jutuby jak biedak srakaron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 506 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Traffic Lights napisał: Przeszły ci humory, kużwa mać? Nie wiem czemu mnie o to pytasz, ale jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1529 Napisano 2 godziny temu Najlepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 2 godziny temu Podobny do makarona kulfon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 506 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, SzorstkaSzlora napisał: Podobny do makarona kulfon Pjerdol się hejtero i wypad stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Pjerdol się hejtero i wypad stąd Grożne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 506 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, SzorstkaSzlora napisał: Grożne Spójrz w lusto na siebie, bo jak Szlora wyglądasz, a innych obrażasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Spójrz w lusto na siebie, bo jak Szlora wyglądasz, a innych obrażasz Ja wyglądam jak fragles. A po co mam tam patrzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 506 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ja wyglądam jak fragles. A po co mam tam patrzyć Tak? uj mnie to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Tak? uj mnie to obchodzi No mnie też srednio. To bujaj wora bo jednak wiejesz znowu nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 1 godzinę temu srakaron znowu wieje nuda, a szrekszylka wlasnie skacze na murzynskim kuttasie w tym czasie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 506 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: No mnie też srednio. To bujaj wora bo jednak wiejesz znowu nuda Skoro średnio, to po co się tu wpisujesz i hejcisz. Ty bujaj cyce w szlafroku i przeloguj się na ''inteligentną idealną'' Boni znów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 447 Napisano 1 godzinę temu Co wy tu odwalacie. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 1 godzinę temu cyce w szlafroku to teraz oglada czarnuch szrekszylki, a niedlugo bedzie lizal jej suty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 1 godzinę temu Dobra chùj z toba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 506 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, KochamElcie;PP napisał: srakaron znowu wieje nuda, a szrekszylka wlasnie skacze na murzynskim kuttasie w tym czasie xD Ty też wypjerdalaj sernik, bo chodzisz za ludzmi jak smród po gaciach w namiocie Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1036 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 1 godzinę temu srageti pewnie znowu chleje wyborowa do ekranu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 6 Napisano 1 godzinę temu ok, wypieerdole, ale ty pierwszy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1036 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Dobra chùj z toba Znowu pijany i wulgarny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 1 godzinę temu Tera to już wogle agresja poleci po takiej czarnej polewce od salowej i wleci muza z tym miszelę pijącym 400 letniom liski z piwnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 506 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Znowu pijany i wulgarny Nigdy taki nie byłem, uczę się od Ciebie gorszego jadu gówniaro Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 1 godzinę temu Obraził się za kulfona bo jest sztywny jak nieboszczyk a każdy normalny by się smial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1036 Napisano 1 godzinę temu Kulfon spowodował atak szału alkoholika z szafą grającą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 506 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Obraził się za kulfona bo jest sztywny jak nieboszczyk a każdy normalny by się smial Ty nie jesteś normalna, dlatego się nie śmieję bo nie ma za czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach