Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajna i zdziwiona

olał dla mnie super laskę

Polecane posty

Gość zwyczajna i zdziwiona

byłam wczoraj w klubie spotkałam znajomych był z nimi chłopak którego nie znałam wcześniej zaczęliśmy gadać bardzo fajnie się nam gadało wydawał się taki mną zainteresowany byłam w szoku bo kurcze taki przystojniak i zainteresował się mną tzn. ja tam nie wyglądam jakoś źle ale jakąś super laską nie jestem i nagle pojawiła się pewna panna, bardzo atrakcyjna kobieta, jakaś jego koleżanka, wyraźnie rzucała mu jakieś aluzje, chciała żeby z nią zagrał w bilarda a on ją olał po to żeby dalej ze mną gadać byłam w szoku teraz sobie siedzę na gg i z nim rozmawiam fajnie się nam gada ale żadnej propozycji spotkania, nic:( nie wiem czy stracił mną zainteresowanie czy co?

Gość gem_ma
powoli..daj chłopakowi szansę, żeby sie tobą zauroczył...poznał cię. Poklikajcie na gadulcu pare dni, a ty nie wpadaj w deprechę - na pewno w koncu bedzie chciał sie z tobą umówić..

Ciesz sie kobieto, masz szczęscie :) a chłopakowi daj trochę czasu na pewno sie jeszcze spotkacie:)

Gość aannuullkkaa
kokietuj i czekaj :) tylko się nie narzucaj, bo wszystko zepsujesz

Gość miii
a to czym Ty sie przejmujesz, normalnie żyć nie umierać;) przystojniak pisze do Ciebie a Ty biadolisz

czy ty nie wyciągasz za daleko idących wniosków? mając do wyboru pogadać z jedną znajomą czy pograć w bilard z drugą wolałbym pewnie pogadać bo bilard mnie nie fascynuje i jakakolwiek atrakcyjność nie miała by pewnie nic do tego... a gdyby nie znajome to przecież atrakcyjność wcale nie musi zależeć od bycia super laską... zresztą to tylko twoje zdanie :P...