Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia wawelska

mam brzydki nos

Polecane posty

Gość monia wawelska

i kompleksy od dziecinstwa.. :( moim marzeniem od zawsze jest operacja plastyczna ale narazie nie stac mnie na nią, jak sobie pomoc w tej sytuacji :(

Gość nosic worek paipierowy
na glowie :classic_cool:

Gość monia wawelska
😭

Gość koktajl84
dawaj fote :D

Gość monia wawelska
z boku wyglądam jak wiedzma :( nadaje sie tylko do straszenia dzieci jakie to przykre mam wrazenie ze wszyscy sie ze mnie smieją :(

Gość KACIK
sproboj pojsc do lekarza normalnego niech da ci skierowanie do laryngologa. jA tak zrobilam bo mialam to samo i myslalam ze tylko operacja plastyczna moze mi pomoc. no ale laryng. dal mi skierowanie na operacje do szpitala na oddzial laringol. bo oprocz wydlady mialam krzywa przegrode jak sie okazalo, i problemy inne. takze zrobili mi operacje pomniejszyli nos scieli garba i jest ok. nie mam juz zadnych kompleksow!!!!!!!!!!! a mialam ich mnostwo!!

Gość monia wawelska
ale ja nie mam problemow z oddychaniem, noralnie sie czuje, jednak jest troche za dlugi :( pozatym w dziecinstwie dostalam od brata dużą drantką w nochal i pamietam ze strasznie mi sie wtedy krew lala :( i zrobil mi sie troche garbek taka dziwna kosc to chyba musial mi go wtedy zlamac :( :(

Gość KACIK
ja mialam bardzo podobnie. tak naprawde nie mialam az takich problemow chcialam miec operacje bo nie moglam tak zyc. i ten laryng skierowal mnie na operacje do szpitala. w trakcie badan wyszlo ze mam jakies tam problemy. a poza tym jak cie walnal i zlamal ci nos to na 100% masz cos z przegroda i na pewno cos da sie zrobic. idz do lekarza!!!!!!

Gość inne walory też są ważne
może masz ładne piersi a nos wcale nie jest szpetny. ?

Gość dobre to
też mam okropny. Myślę o operacji ale odstrasza mnie fakt, że ten nos "osiada" ok. 6 nawet do 12 m-cy. Tego boję się najbardziej, przecież to szmat czasu. Można gdzieś przywalić i co wtedy?

a mi o zgrozo podobają się dziewczyny z dużymi nosami i wcale nie są takie brzydkie. :classic_cool:

Gość monia wawelska
ja wogole jestem jakas nieproporcjonalna :( a nochal to juz wogole jest do bani, pozatym co mi z ladnie zaokrąglonego lokcia jak twarz i nos jest najwazniejszy :( pamietam ze na lekcjach wf czesto dostawalam pilką w niego podczas gry w kosza

Gość Duke
pff ja mam kulfon ja hamulec od karuzeli i co mi jest z tym ok.

Gość monia wawelska
a najgorsze jest to gdy ktos mnie najpiew widzi tylem ( tam jest ok ) a jak sie odwroce to od razu twarz w drugą strone 😭 juz wiem co o mnie mysli :(:(

ale mi sie naprawde podobają takie dziewczyny (oczywiście nie wszystkie). Niewiem dlaczego , tak się zastanawiałem co miały wspólnego wszysktie moje miłości i oprócz kilku cech charakteru miały duże nosy :D :classic_cool:

Gość monia wawelska
naprawde ?:(

naprawdę :) te dziewczyny nie wyglądały na zakompleksione (ale każda je ma , wystarczy lepiej poznać i już się zaczyna mam grube uda brzydkie oczy) A żeby było zabawnej poznałem kiedyś dziewczynę która miała bardzo ładne rysy twarzy naprawdę , wręcz wyjęte z podręcznika dla rysowników a twierdziła że ma nos jak kartofel . Twarz miała naprawdę sliczną.

Gość a ja pierdze
i nie mogę sie powatrzymać

a moja wielka i niespełniona miłośc taka kobieta przy której drżały mi ręce... miała nierówne przegrody nosowe (niesymetryczny nos) i mały garbik :D

Gość puma0000007
Moniczko współczuję Ci bardzo, a zarazem rozumiem... Tez mam okropny nos, który psuje mi całą buzie:( Ogólnie wszystko jest ok....gdyby nie ten nos... Naprawde nie moge tak zyc....wstydze sie siebie....czuje sie gorsza.... i nie ma co sie oszukiwac,,,jak masz zj.e..b.a.n.y nos to nie ma sposobu by go zakryc lub odwrócic uwage....bo on dalej wystaje.....

Gość puma0000007
jak masz ochote popisac...lub pogadac o tym to podaje swoje gg....... 1076009 .... chyba nikt Cie tak nie zrozumie jak ja:(:(:(:(:( ajjjjjjj.............:( az mi sie humor psuje jak na niego spojrze..... bleeeeeeeee

Gość puma0000007
i naprawde sie nie martw bo pewnie ja mam gorszy od twojego...moge ci wyslac swoje foto jak Cie to pocieszy;) i sama ocenisz.....

Gość nenulka
A czy może wie ktoś z was co zrobić,aby choć trochę odwrócić uwagę od długiego nosa?Podobno grzywka to dobry sposób(akurat czeszę się do góry).Myślicie,że to na pewno pomaga?Zrobiła bym sobie grzywkę ale się boję,że to jeszcze pogorszy wszystko i nos zamiast wydawać się krótszy będzie dłuższy.

Gość cześć nochalice
z tymi operacjami to ostrożnie bo taka Kayah wcale nie wyglada lepiej, nos ma teraz długi i cienki :o

Gość a co do grzywki to błąd
znam dziewczyne z długim nosem, ona ma kompleksi zaczesuje sobie grzywkę (taka długą) wyglada strasznie, a jak się uczesze do góry to ten nos mniejszy sie robi - grzywka to błąd, tak samo jak ulizane włosy, jesli grzywa to nie za długa i puzysta żeby odstawała od czoła

Gość anyanka
Też mam koszmarny nos, nie dość, że na górze wąski rozszerzający się ku dołowi i z garbkiem na mostku to jeszcze zakończony sporym kartoflem:P Ale wiecie co? Nie spieszno mi do żadnych operacji. Spójrzcie na znane piękności jak Eva Mendez czy Penelope Cruz - one też mają kosmiczne nosy a wyglądają pięknie i seksownie. Pooperacyjne nosy rzadko kiedy pasują do twarzy, weźmy choćby Cameron Diaz (ona co prawda musiała sobie zrobic operację bo miała coś z przegrodą, ale fakt faktem, ze z poprzednim krzywym nosem była jak dla mnie 10x ładniejsza niż jest teraz - teraz wygląda pospolicie, wcześniej miała naprawdę oryginalną urodę). Także dziewczyny, klucz tkwi w samoakceptacji, można być piękną i seksowną z brzydkim nosem;)

Gość tez mam duzy nos
jesli Penelope Cruz ma duzy nos to ty chyba duzych nosow nie widzialas :(

Gość Ka.
ja też mam do dupy nos z profilu wyglądam jak debil . ! i tak czytam , że jak ma się krzywą przegrodę to na operacje wysyłają . ! zbawienie . jak byłam u laryngologa na zawroty głowy to mi powiedział , że mam ale umknęło mi to , co trzeba zrobić żeby się udać na taka operacje . ? zrobię wszystko by zmienić tego koślawca . !

wspolczuje ci,zrob wszystko zeby miec te operacje bo taki nos o jakim mowisz to strasznie oszpecająca rzecz;) ja osobiscie nigdy nie moge oderwac oczu od takiego nosa jak baba jaga :P nawet jak laska jest poza tym ok to taki nos....