Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maruda_aaaa

JAK SPĘDZIĆ SYLWESTRA...

Polecane posty

Gość maruda_aaaa

W tym roku chyba przyjdzie mi spędzać Sylwestra w domu:( Chciałam iść bardzo na zabawę ale wraz z chłopakiem nie mamy towarzystwa,które preferuje te forme i najzwyczajniej w świecie nie mamy z kim iść.Z dyskotek równiez wyrośliśmy i został nam dom :( Średnio mi się to uśmiecha.To nasz1wszy wspólny Sylwester i chciałabym by był on niezapomniany .... ale jak to zrobic ? Co propopnujecie ? Dodam, że dnia następnego idę do pracy na 9:00 :(

Gość nie spędzaj sylwka
sam zejdzie :P

Gość proponuje sex

Gość maruda_aaaa
całą noc sex ? :) No wiecie Wy co ;)

Gość my mamy podobnie
ale postanowiliśmy iść sami, zawsze na balu można kogoś poznać, a jak nie to będziemy się świetnie bawić we własnym towarzystwie

Gość maruda_aaaa
Żeby chociaż 1 para się znalazła .... :( tak bardzo chciałam kupić jakaś fajną kieckę, zrobic się na bóstwo my misio mnie widział piękną i śliczną a tu klops :(

My juz trzeciego sylwestra bedziemy spedzac w domu, ostatnie dwa razy byly swietne, naprawde mozna sie dobrze bawic tylko we dwojke :)

Gość 35qyyy53
wieczorny maratonik obciagania:D:D:D:D:D

to sie odwal na bostwo, zrobcie sobie romantyczna kolacje, swiece itp, muzyka w tle, deser , seks , spacer o polnocy, moze jakis film :P kijowo w domu ;/

Gość tamarra-x
ja ile razy planuje sylwestra sam na sam z moim to zawsze ktos sie musi do nas zwalic.

Gość maruda_aaaa
Chyba tak zrobię bo generalnie większego wyboru to nie ma :( Trzeba to sobie odbić w karnawale, obowiązkowo !

Gość tamarra-x
A tak wogole to ja nie lubie lazic na jakis zabawy. wole dom i lozko z mezem lub od biedy dobra restauracje.

Jaki masz problem? :D:D Zamiast sukni kup sobie seksowną bieliznę. Kup śmietanę. Truskawki. Czekoladę. Dobre wino... Włącz dobrą muzykę... I daaaleeej samo się potoczy... :P Uwierz facet bedzie zachwycony