Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 latka ////////////////////

czy majac 20 lat poszly byscie do lozka z 48 letnim facetem pot warunkiem

Polecane posty

nie kazda by poszła chociaz takie cos jak ty to tak. nie prosciej od razu zaczac sie sprzedawac na ulicy?;)

Gość mimimmmaa
Gdybym tylko miała okazję przeżyć wielką przygodę z kimś znanym i sławnym - nie wahałabym się ani minuty. Co mnie obchodza jakies teskty zneroicowanego chłopczyka "wszystkie baby to kurwy"? Życie jest za krotkie by wciąż kierować się moralnością. Tak - skorzystałabym z takiej okazji, bo to byłoby coś co moze się wiecej nie powtórzyć. Potem, gdy romans by sie skonczył - widziałabym go w tv i czułabym mrówki w brzuchu :) Już zawsze . Dla takich wspomnien chociazby warto.

a ile masz lat jesli mozna wiedziec

Gość mimimmmaa
maly ksiaze - nie rozbrajaj mnie. Powiedz z ręką na sercu - gdyby taka Angelina Jolie lub Catherine Zeta-Jones albo Monica Bellucci zaproponowała Ci seks - odmówiłbyś dumnie unosząc głowę i bełkocząc coś o szacunku do siebie? Ależ wy faceci jestescie śmieszni. Sami byście wypukali wszystkie piekne gwiazdy, ale kobietom nie wolno, co? Hahahahaha

Gość mimimmmaa
25 lat

dzieki

jeszcze jedno pytanie a co byscie zrobily jakby bez seksu zhcial wam pomuc w robieniu kariery bo uwarzal by ze jestescie utalentoowane i uwarzal ze szkoda zmarnowac takiego talentu to czy czuly byscie wdziecznosc do tego stopnia zeby zaproponowac mu pujscie do luzka

mimimmmaa - widzisz różnica taka ze ja nie sprzedawałbym sie za pomoc w karierze ;) jedno ruchac dla przyjemnosci , drugie dla zysku.

Gość mimimmmaa
ale ja napisalam że o karierze w show biznesie nie marze ale z chęcią pozwoliłabym się posunąć jakiemuś znanemu przystojniakowi - bez dwóch zdań :) autorko - nie wiem, nie umiem odpowiedziec na ostatnie pytanie, bo ja nie chciałabym być sławna. ale reguła jest taka że gdyby mnie pociagał to poszłabym z nim do łózka, a wdzięczność nie ma tu nic do rzeczy.

Gość aniolek123
po co zakladasz dwa takie same topiki?

Gość Prezet
no wlasnie juz ci pisalam ze bym poszla! nawet mam na takiego jednego smaczek!

aniolek123 bo dyskusi ogulnej lipa

Gość Prezet
tylko jakos nie daje sie poderwac masz jakies triki na starszych he he

na kogo masz smaczek

Gość Prezet
ja mam 23 on 44 jest cudowny ale...

ale ?

Gość Prezet
czuje ze pragnie mnie tak bardzo jak ja jego ale sie wacha... boi sie hm.. tak mysle daje mi tylko calusa i nic pozatym!

mimimmmaa - no ale ja nie komentowałem twojej postawy tylko autorki ;) czytaj uwaznie :) jesli by sie chciała bzyknac z nim dla przyjemnosci to by nie pytała tutaj, a sam fakt ze pyta oznacza ze on ja wcale nie kreci , poprostu chce zrobic kariere dupa ;D

Gość Prezet
karze ubierac sie w krotkie spodniczki jak go odwiedzam, patrzy mi gleboko w oczy! mruzy, siada blisko... alepoza tym nic! rouzumiesz nic zero! A ja go tak pragne!

Gość te 20 latka moze bys
sie najpier pisac nauczyla, a pozniej zadawala glupie pytania? bo wiesz z taka pisownia to zaden dziad ci kariery nie pomoze zrobic. pewnego typu nie da sie juz wypromowac :O co do tego pytania to mam 23 lata i nie poszlabym ze strym facetem do lozka bo mnie to odpycha. jesli chodzi o fajny sex to wystarczy juz 30latek, nie trzeba sie dziadkowi do lozka pchac. slawa i pieniadze nie sa mi potrzebne bo bez tego znam swoja wartosc, ale znam laske, ktora sypia z dziadkiem i mowi, ze fajnie nie jest bo on czesto juz nie moze :O

Gość Prezet
wiesz czasem jest takie cos ze to wlasnie cos pociaga. tak jak mnie ale niestety... chcialabym go skosztowac, nie wiem moze on czeka na moj 1 krok ale sie wacham nie chce wyjsc na idiotke...

Gość ja tez bym poszla

Gość prezet
i temat poszedl nynu