Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabetagama

3negatywne test,moge byc pewna?

Polecane posty

Gość alfabetagama

dziewczyny 11 pazdziernika mialam stosunek,bez prezer.chlopak nie skonczyl we mnie(to byla sobota).tydzien wczesniej(niedziela) nie wzielam ost.tabletki z blistra.nastepne opakowanie rozpoczelam w sobote.w 16 dniu po stosunku zrobilam bobo test i wyszlo ze nie jestem w ciazy, 1 okres po tym zdarzeniu byl w miare normalnie.jak zawsze.w poprzednim cyklu zauwazylam powiekszone piersi,mialam wrazennie ze rowniez brzuch i wydzielina wydawala mi sie ze jest obfitsza.wiec zrobilam drugi test.(w poniedzialek,gdzie w patek bralam ostatnia tabl.z blistra)test pre-test.nic nie wykazal.czy jest mozliwe ze oba testy(bobo test a potem pre test)nie wykazaly ciazy?odstep miedzy wykonanymi testami to byl miesiac. dostalam drugi okres.czerwona krew,skrzepy,ale byl skapy.1 dzien byl jeszcze w miare(choc tez mniej niz zawsze,aale 2 to juz bardzo malutko jak plamienie. 3dnia kiedy juz okresu nie bylo zrobilam trzeci test bobo-test znow negatyw.ale czuje caly czas jakbym miala taki ciezki napiet brzuch,nie mam w ogole apetytu.podczas okresu mialam dziwne skurcze,jakby jajnikow czy cos.raczej nie miewam takich okresow.od czasu zazywania tabl.nie mialam nigdy zadnych boli. mierzylam temp.ale pod pacha i byla zazwyczaj ok.37,a w dniu kiedy robilam ost.test temp.w pochwie miala 37,2. od stosunku minelo 56 dni.czy moge byc pewna w 100% ze te uczucie ciezkosci to tylko moja psychika? dziekuje z gory za pomoc.

Gość hej tu mathilde
o bozeeeeeeeeee czy sa takie idiotki jeszcze

Gość anik...
na 100000% nie jestes w ciązy. po takim czasie test napewno by ja wykazał. Daj sobie spokój bo wpedzisz sie w nerwice