Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podenerwowana

czy któraś miała takie objawy?

Polecane posty

Gość podenerwowana

Dziewczyny które były i są w ciąży - czy miałyście któreś z niżej wymienionych objawów niedługo po zapłodnieniu - ale jeszcze przed upływem dnia spodziewanej miesiączki? - ciągnięcie w dole brzucha - kłucie w jajniku - rozdrażnienie - biegunkę - roztargnienie - dekoncentracja itp - większe wydzielanie śluzu - przezroczysto-białawy Proszę napiszcie, mam regularne cykle i tak naprawdę objawy typowo miesiączkowe mam na dzień przed lub dopiero w dniu miesiączki - a to u mnie wypada za jakieś 10 dni dopiero.

Gość oj tam loooozz
ja powinnam dostac okres jutro miedzy 19-24 kochana te objawy o ktorych mowisz to objawy grypy zoladkowej,wybacz ale chyba 30% obecnie ludzi choruje dzis na to w polsce.moich kolezanek chyba ze 4.ja mam goraczke 38,5 i bole brzucha-wniosek grypa zoladkowa,tez wymiotowalam wczoraj i mialambiegunke,wiec ja wtymbardziej moge sobie powkrecac.nie chce sobie wkrecac czego kolwiek.bo po 10krotynym wkrecaniu wiem jedno-pierwszym objawe jest brak okresu.

ja miałam więcej śluzu i kłucie w jajniku ale czasami aż nie do zniesienia to kłucie to był pierwszy mój objaw że jestem w ciąży chociaż test zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki a miałam regularne

Gość podenerwowana
nie mam grypy żołądkowej - miałam ją już kilka razy i inaczej się objawiała - poza tym nie czuję się tak osłabiona i nie mam gorączki ani nawet podwyższonej temperatury... a kochałam się z Narzeczonym w dni płodne bez zabezpieczenia. Nie jestem z tych co sobie chcą wkręcać bo nie staramy się o dziecko - tak wyszło akurat tym razem i tyle. Jak by było byśmy się cieszyli - jak nie to też byśmy się cieszyli bo ślub za parę m-cy i byłoby wygodniej bez brzuszka. Więc nie liczę na dwie kreski choćby nie wiem co. Czekam po prostu na Wasze spostrzeżenia jak u Was było.

Gość podenerwowana
czy nikt mi nie pomoże??? Dziewczyny no proszę !!!

ja przed zrobieniem testu mialam: klucie w dole brzucha, jajniki tez poblewaly. To klucie bylo dosc bolesne, wczesniej tak nie mialam.... No i sluzu bylo sporo takiego mlecznego, sterczace sutki i tyle ;-)

Gość podenerwowana
doszły jeszcze nudności i zła reakcja na rzeczy które mi wcześniej nie przeszkadzały - bardziej wyczuwam np smród papierosów - zemdliło mnie jak kolega powiedział o mleku z czosnkiem - od kilku dni utrzymuje się temp w okolicach 37 st

ja miałam dokładnie wszystkie, które wymieniłaś w swoim 1. poście :)

Gość Aneckaaaa
zrób test i po kłopocie

Ja nie miałam żadnych szczególnych objawów, zastanawiałam się tylko skąd taki marny apetyt u mnie - tylko to :)

Gość podenerwowana
baderka - a miałaś to jeszcze przed terminem spodziewanej misiączki? ja mam dostać w sobotę teraz a nie chcę robić przed bo wiem że może nie być miarodajny więc po co? aha i strasznie mi się odbija - praktycznie kilkanaście razy po wszystkim co zjem lub wypiję a teraz siedzę za biurkiem i marzę o poduszce....

tak, zaczęło się od bólu jajnika na ok. trzy dni po owulce a potem stopniowo dochodziły inne objawy :)

Gość podenerwowana
kurcze myśmy nic nie planowali bo ślub dopiero za kilka miesięcy - moment spontanu ale jakoś i tak ciężko mi uwierzyć że to w ogóle możliwe - tzn bardzo byśmy się cieszyli ale mam wrażenie że to zbyt łatwe tak hop siup a powiedz kiedy robiłaś test??? bo ja jestem 3 dni przed dniem kiedy powinna @ przyjść i nie wiem czy czekać czy nie? baderko jak myślisz?

ja robiłam w obu ciążach w 25 dc przy cyklach 28-dniowych i wychodziła II blada kreska...

Gość podenerwowana
ja mam dziś 28 dzień a cykle z reguły 31 dniowe - myślisz żeby robić jutro?

Gość podenerwowana
w ogóle dziewczyny często piszą o bólu piersi i wrażliwości sutków ale ja nic takiego nie mam , do toalety też nie biegam ... choć może na to akurat za wcześnie...

ja w 1. ciąży nie miałam bólu czy nadwrażliwości piersi na samym początku, teraz i owszem... więc różnie to bywa :) a jeśli już chcesz robić test przed terminem @ to najlepiej taki z czułością 10mIU/ml np. bobo test strumieniowy...

Gość podenerwowana
kurcze ale mówisz że powinien wykazać choćby słaba kreską ? czy może jednak zaczekać do soboty? co radzisz? kurcze ... no nie wiem sama co lepsze. :(

Gość podenerwowana
ano nie łatwo - zastanawiam się czy dziś nie zakupić jakiegoś najczulszego... albo tego Quick View... nie mogę myśleć o niczym innym i zaczyna mi to przeszkadzać.

Gość bele bleble
kolejna dziewczynka która ma obsesje. Jeden objaw ooo to już napewno ciąża. A za kilka dni o dziewczyny dostałam okres juz po wszystkim

jak zrobisz i wyjdzie pozytywny to będziesz wiedziała na czym stoisz, jeśli negatywny to i tak nie będziesz mieć pewności, bo może mimo wszytko było za wcześnie... decyzja należy do Ciebie :)

Gość podenerwowana
baderka podbudowałaś mnie tym że też miałaś jakieś objawy wcześniej, no i też robiłaś test 3 dni przed dniem spodziewanej miesiączki a pamiętasz jakiej firmy test wykrył Ci wtedy już bladą różową kreseczkę???

Gość podenerwowana
hehe ten właśnie chciałam nabyć ;)