Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna spiocha

wiecznie śpiący facet

Polecane posty

Gość dziewczyna spiocha

Mój chłopak przyjeżdża do mnie tylko w weekendy i ciągle śpi.Pogadamy z dwie godzinki i usypia.Teraz też już chrapie!Co z tym fantem zrobić??? Budzę go i budzę ciągle a on że zaraz wstanie,ale wcale nie wstaje.No i co z takim śpiochem mam zrobić????Czy wy macie podobnie???

Gość wściekła na maksa
skoro na dokladke chrapie to jak dla mnie do odstrzalu przestrzegam przed chrapiącymi ciukami, bo naprawde potrafia dobic konajacego

a może jest po prostu chory. Wyślij go na badania. Ja pamiętam jak tak sypiałam ciągle to matka poszła ze mną do lekarza i podejrzewali cukrzycę ale to było hoho lat temu z 11. No a teraz okazało się, że ojciec ma. A ja dalej tyle śpię i mam skoki cukru :P nie wiem czy to ma jakiś związek xD

Gość Zona 2
ma. ja pochodze z rodziny cukrzykow. zawsze wszyscy byli senni ale nie wiedzeli dlaczego. wielu z nich zmarlo na śpiaczke cukrzycowa. ja sie pilnuje. sennosc to tez od spadku cisnienia. musi się przebadac. u cukrzykow spada libido.

Gość może jesteś tak nudna
że po 2 godzinach usypia?

Może to być jeszcze: - niedoczynność tarczycy - zmęczenie, przepracowanie, niedosypianie w nocy, - niskie ciśnienie ( wówczas człowiek chodzi senny) - depresja

Gość ja nie widze nic dziwnego w ty
że facet przed pierwszą w nocy chrapie :D

ja nie widze nic dziwnego w ty - Fakt :D Chociaż Ona napisała, że ''ciągle śpi'' czyli można wywnioskować, że w dzień również.