Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana anna

czy to moze byc ciaza? 3 miesiac?

Polecane posty

Gość zalamana anna

Gość zalamana anna
ostatni raz mialam stosunek ponad 3 miesiace temu, bralam wtedy tabletki antykoncepcyjne,skonczyloam opakowanie i przestalam je brac, dostalam krwawienie, za miesiac kolejnego, i potem kolejnego tylko ze z tygodniowym wyprzedzeniam, teraz powiinam dostac kolejnej miesiaczki ale spoznia sie juz ponad 10dni, czuje bole jakby przedmiesiaczkowe, piersi nie mam obolalych,ogolnie nic mi nie doskwiera ale przez ostatnie 2 tyg cierpie na bezsennosc. przez ostatnie 2 mies schudlam 5kg ale to w wyniku cwiczen i diety. przez ostatnie kilka dni przybym mi kilogram mimo iz staralam sie ograniczac jedzenie. brzuch mam plaski, berdziej plaski niz kilka miesiecy temu. jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy? bo jak bede to tego nie przezyje.nie jestem juz z tym chlopakiem z ktorym bylam i w ogole przechodze trudny okres w zyciu. prosze pomozcie!!!!

Gość kasia nowak
Okres Ci się spóźnia bo schudłaś. Podczas odchudzania zatrzymanie miesiączki jest bardzo częste. Wiem, bo jestem dietetyczką z zawodu.

Gość marceliiiinkaaaa
po co bierzesz tabletki które ryja Twój organizm i nie dają zabezpieczenia?

Gość zalamana anna
dziekuje dziewczyny za pomoc, wczoraj spanikowalam, bo przypomnialo mi sie ,ze kolezanka jak zaszla w ciaze jeszcze miala przez 3 miesiace okres, a dzisiaj rano obudzilam sie z mila niespodzianka, zaczal mi sie okres:) dzieki za pomoc !

Gość kasia nowak
mówiłam że to przez odchudzanie, jeśli będziesz dalej się odchudzać to może Ci się nawet zatrzymać okres i przez kilka miesięcy możesz go wogóle nie mieć

Gość ana banana
kasia nowak jako ze ostatnio mialam wilczy apetyt moja dieta poszla w odstawke,nie odchudzalam sie jakos drastycznie,czy gldujac. ale chyba jednak przez pierwszy okres diety jadlam za malo jak na swoja wage dlatego potem mialam napady obzarstwa ktore jeszcze moglam kontrolowac , a tych teraz juz nie potrafilam. czy mozesz mi powiedziec czy dla osoby w wieku 22 lat przy 164cm i 60kg , cwiczacej srednie 4-5 razy w tyd po min 1,5h, spalajac na bizeni i orbitreku ok 500-600kcal (wg obliczen maszyny), ile powiinam przyjmowac kcal zeby uniknac jojo? bo boje sie ze to obarstwo to wstep dp jojo. bede bardzo wdzieczna gdybys mogla mi to napisac.

Gość kasia nowak
ana banana - powinnaś spozywać 1200 - 1500 kcal na dobę, jeśli masz problem z tym że najpierw stosujesz dietę a potem zajadasz się nie kontrolując tego, zgłoś się do lekarza rodzinnego, bo tak zaczyna się bulimia