Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutttnnaaa21

czy on mnie wykorzystal ?

Polecane posty

Gość smutttnnaaa21

bylam kiedys z facetem. bylismy jakis czas razem ale jeszcze nie wspolzylismy bo ja narazie nie chcialam , ale nie bylam dziewica. pewniego dnia bardzo sie poklocilismy a ja wypilam troche alkoholu. nie pije prawie wogole wiec szybko mi zaszumialo w glowie , no po prostu bylam pijana. za pare chwil przyjechal do mnie znowu i zaczelismy rozmawiac i wyjasniac sytuacje. wiedzial ze jestem pijana. zaczal mnie calowac i chcial zebysmy to zrobili. ja nie chcialam. rozebral mnie , piescil i za chwile wszedl we mnie ...

Gość smutttnnaaa21
to stalo sie jakis czas temu. Tak zalowalam. Tak naprawde to ja wcale tego nie chcialam. Bylam pijana

Gość smutttnnaaa21
staram sie wlasnie myslec w taki sposob ale rozne mysli chodza mi po glowie ...

Gość Maaaaarian-ka
Chciałabym Ci powiedzieć coś w stylu poprzedniczki, że cię pragnął itp. ale nie mogę. Zachował się jak świnia. Masz prawo mieć żal, ja też bym miała w takiej sytuacji. No i jak dla mnie to właśnie cię wykorzystał. Nie znoszę takich typów - mówisz mu NIE a on i tak robi swoje. Brak szacunku do twojej osoby i egoizm - ot co z niego wylazło. Pogoń frajera i tyle, nie zasługuje na kobietę jeśli nie potrafi uszanować jej zdania i woli.

jak napiszemy ze tak to co zrobisz ? pojdziesz i strzelisz go w twarz ? poczujesz sie zle ? (dopiero wtedy) pojdziesz na policje ? a jak napiszemy ze nie wykorzystal to co ? odetchniesz z ulga ? zapomnisz o sprawie ? nie rozumiem w ogle pytania, zawsze o kazde uczucie/emocje, ktore powinnas czuc wzgledem innych pytalas sie innych osob ? zawsze ci mowiono co masz czuc, co sie stalo z toba itd ? :O

Gość oj znów niemądra dziewczyna
wiesz, ale nie tylko On - świnia, bo wykorzystał. Ty - głupia, bo się spiłaś i byłaś łatwa. Głowa pijana, d u p a przedana.

Gość edyt 24
z tego co ja wywnioskowalam, to ona sie spila u siebie w domu, pod jego nieobecnosc, skad miala wiedziec, ze wroci i co wiecej - ze ja wykorzysta?! Facet to **uj i tyle. Masz prawo miec do niego zal i powinnas zerwac ta znajomosc. Co jesli bedzie bral Cie wbrew Twojej woli za kazdym razem, gdy nie bedziesz miala ochoty? W glowie mi sie nie miesci, zeby dac sie tak traktowac.

Gość carramba
On chciał sie pogodzic! To był sex na zgode :D

tak, on Cie wykorzystał - wykorzystał to, że byłaś pijana i nie potrafiłaś odpowiednio zareagować. Nie mógł mieć normlanie, to wziął sobie, kiedy byłas pijana - proste a Ty dałas sie głupio wykorzystać - to druga sprawa

Gość oj znów niemądra dziewczyna
tak czy śmak, nie ma co tego roztrząsać. Ty uważaj z alkoholem, bo masz bardzo słaba głowę i jesteś potem bardzo podanta. A koles dla mnie byłby skreślony, nie miałabym zaufania.