Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srala lala

mam już czasem dość mojego faceta

Polecane posty

Gość srala lala

wkurza mnie niesamowicie

Gość srala lala
miedzy innymi tym ze niczym ani nikim sie nie martwi i nie przejmuje, leje na wszystko doslownie i w przenosni. poki co mnie jeszcze nie olewa. pewnie do czasu...

To mu wyjaśnij co Cie w nim wkurza, po prostu pogadajcie szczerze

Gość srala lala
ja nie wiem co to za znieczulica i skad sie u niego wziela :/

Gość ajrony
to go zostaw; ja tak zrobiłam, bo wpieniał mnie niesamowicie i cieszę się, że to zrobiłam

Gość srala lala
ta gadam... i co? i wpada i wypada

Gość srala lala
e tam, zostawiac to tak od razu nie bede ;) ja rozumiem ze mozna byc optymista i wszystko widziec w dobrych i jasnych barwach, i zeby taki choc byl, ale niestety...

Gość srala lala
i ten jego wieczny tekst, "olej" wrrrrrrrrrrr

Gość ajrony
no to zobacz, jak sytuacja się rozwinie, jak dalej będzie mu wszystko zwisać, to działaj, bo wierz mi, tak facet, co nic go nie obchodzi nie jest Ci potrzebny, nikomu nie jest

Gość srala lala
a czemu od razu nie zasluguje? napisalam ze mnie narazie nie olewa... chodzi mi o przyszlosc, ze byc moze bedzie

Gość srala lala
tak sie rozwija juz ponad rok i jest coraz gorzej chyba, a mnie to najchetniej zamknalby w domu i siedzial ze mna i nigdzie nie wychodzil patrzyl mi w oczy :P ;)

jak ma takie olewcze podejście do wszystkiego i mało rzeczy go interesuje to za jakiś czas i Ty staniesz sie mało interesująca takie jest moje zdanie chyba ze naprawde Cie kocha to tak nie postapi

Gość srala lala
a no i to cale olewanie wiaze sie z tym tez, ze on nie umie mnie wspierac jak cos sie dzieje, ja tu nie mowie o jakims wielkim pomaganiu i przytulaniu itd, ale o glupie slowo jakies... a tu dupa bo slysze "olej"...

Gość srala lala
eh, nie wiem

Gość ajrony
patrzeniem w oczy rodziny się nie wykarmi, wiesz o tym chyba? poza tym przybliż, co dokładnie tak olewa? bo sytacja nie jest do końca jasna, chodzi o - nie wiem - cudze opinie, czy może o to, za co rachunki popłacić, bo to zasadnicz różnica

Gość srala lala
nie no prace ma i dobrze zarabia, tu chodzi o olewanie wszystkiego do okola, jak cos sie dzieje lub ktos nam bliski ma jakis problem i potrzebuje pomocy, to on ma to w dupie, w sensie ze jego to nie dotyczy, czyli olewa jak jego brat sie kiedys ululal na imprezie i chcialabym go w takse zabrac to on olej jak kiedys dostalam za malo kasy na konto z pracy to on olej jak ktos z kim sie umowilismy spoznia sie albo w ogole nie przychodzi to on olej itd itd

Gość srala lala
jak ktos nas gdzies zaprasza to najczesniej to olewa i nie idzie a ja siedze wtedy z nim, bo jak sama pojde to foch i gadanie ze ma faceta a chodzi sama