Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikołajekkkkkkkkkkkkk

Co Wasze dzieci ddostaly na Mikołaja?

Polecane posty

Gość mikołajekkkkkkkkkkkkk

Mój drobne słodycze.

Gość klocki dostali i po mikolajku
z czekolady

Nasz synek dostal parking pietrowy dla samochodow i zestaw traktor + przyczepy. Ale ja generalnie nie przywiazuje wagi do mikolajkow ;-)

Gość wrrrrrrrrrrr
I bardzo dobrze,że takie prezenty,bo niektórzy rodzice i dziadkowie przesadzaja i daja dzieciom coraz większe i droższe prezenty.Za niedługo magia gwiadki całkiem zniknie.

Gość no to kominek
eeeeee to malo dostaly,procz karoliny.

Moja wieczorem czyściła z tatusiem swoje kozaczki, a rano znalazła w nich czekoladowego mikołaja, czekoladowego lizaka i jajka niespodzianki (taki 4-pak z mikołajem). do tej pory zjadła tylko 1 jajko a reszta czeka w schowku na słodycze na swoją kolej;)

Gość Jak tak czytam
to widze, ze potwornie duzo slodyczy dajecie swoim dzieciom. A wydawaloby sie, ze spoleczenstwo uswiadomione sie robi... Potem sie dziwia, ze dzieci z nadwaga, cukrzycą, prochnicą. Zamiast pakowac te slodkosci na lyzwy lepiej zabrac, na spacer, do kina czy dac jaka zabawke, ewentualnie kisc winogron czy pake mandarynek, no dajcie ludzie spokoj!!!!

Gość axila
sarita,jak na dziecko ktore ma niecale dwa lata twoje wpiernicza strasznie duzo czekolady:/

Moj synek dostał ubranka gryzaczki maskotki i pieniążki na słodycze jest za mały ale mikołaj z czekolady tez sie znalazł ale chyba bardziej dla mamusia i tatusia :P

Bez przesady. wczoraj zjadła 1 jajko( a jajko niespodzianka ma tylko czekoladową skorupkę jak wiadomo). reszta jest schowana ( a jak przyjdzie co do czego to pewnie się okaże że mój mąż większość małej wyjadł, bo to prawdziwy łasuch). Pozatym chcę małą przyzwyczaić do tego że na mikołaja się prezentów nie dostaje tylko słodkości ( o ile buciki będą czyste). zabawki dostanie pod choinkę.

1 jajo zawiera 20 g czekolady - to nie jest dużo jeśli je jajko raz na kilka dni.

Mój synek dostał od nas robota na pilota i do tego słodycze typu kinder a od moich rodziców chodzącego dinozaura , autko i helikopter hot wheels, namiot disney cars i słodycze .

Od teściów puzzle i książeczkę Od moich rodziców parking poziomowy i słodycze od prababci słodycze i tor wyścigowy. Jak dla mnie dużo za dużo. Kiedyś dostawało się czekoladę i to dopiero była frajda :D!