Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm..........

czy imię MONIKA

Polecane posty

Gość hmmm..........

według Was to ładne czy nieładne imię? Mam na imie Monika i nie cieprię tego imienia. Jak ktoś mnie woła po imieniu przechodza mnie dreszcze. Jest takie twarde i suche... Czy Wy też tak to odczuwacie czy mam jakieś skrzywienie na punkcie swojego imienia?

Gość selulalalalalalalla
ja mam złe skojarzenia z tym imieniem... no ale to już osobiste sprawy :) nie lubię.

Ja bym z tą Iwonką tak nie przesadzał A topik jest o Moniczkach. żeby nie było znam jedną paskudną Monikę ma okropny charakter i ładna też nie jset ale to wyjątek , znałem też jedną cudną Moniczkę.

Gość hmmm..........
... mówią że jestem ładna. ale charakter mam paskudny:)

moja prababka, miała na imię Weronika-Monika, i dlatego zawsze jak słyszę te dwa imiona, to mam myśli historyczne:P

Moje imie jest najładniejsze a ty zamiast potwierdzic zaprzeczasz :-( :-( :-( :-P Juz sie do Ciebie nie odezwe :-o :-o Koniec przyjazni :-P

Gość ja tez kiedys nie lubilam
swojego imienia, ale teraz mysle ze jestem z niego zadowolona. Nie lubie jak ktos do mnie mówi Monisia, ale to niektore ciotki tylko. Po za tym kazdy mowi Monia,Moni, Moniczka i według mnie to wcale nie sa jakies twarde okreslenia. Ja to jakos inaczej widze. Zawsze mzoesz sobie wybrac jakies inne imie i poprosic znajomych zeby sie tak do ciebie zwracali. Po pewnym czasie kazdy sie przyzwyczai i imie Monika zostanie ci tylko w dokumentach. Znam kilka takich przypadkow. MOj szwagier ma na imie Tomasz, a kazdy go zna jako Kuba. Dopiero na slubie jak mowil ja Tomasz ... to kazdy w szoku, bo preciez on dla wszystkich KUba:)

Gość Anka-Malowanka
Nie lubię tego imienia, dla mnie jest suche, a dziewczyny, z tym imieniem zawsze mają jakieś problemy. Jedna to suka, druga pierdoła, trzecia dziwadło.... ale to moje osobiste wrażenia, może są na swiecie sensowne moniki?

Gość Z Każdym Dniem...
Mam przyjaciółkę Monikę :) Co prawda ja wołam na nią 'Moniś' bo Monika to rzeczywiscie twardo brzmi. Ale ogolnie Monika dobrze mi się kojarzy :) Ja też nie lubię swojego imienia:P Jest dziecinne:P

Gość nie znosze imięnia
ANKA!!!!OCHYDA

Gość karate mistrz
Takie zwyczajne imię, może być.