Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta123456

Konta randkowe i nowopoznany facet

Polecane posty

Gość kobieta123456

Poznałam faceta na portalu randkowym. Rozmawiamy już trochę ze sobą, spotkaliśmy 3 razy. Powiedzmy że jesteśmy w trakcie próby - żeby się poznać i zobaczyć czy coś z tego w ogóle będzie czy nie. Trudno nazwać nas już parą, ale chcemy spróbować. zauważyłam jednak że facet dalej wchodzi na swoje konto randkowe. Nie twierdzę oczywiście, żebyśmy w tym momencie kasowali swoje konta bo za 2,3 tygodnie może sie okazać że nic z nas nie będzie. Ale jednak to wchodzenie na konto mi przeszkadza. Co z tym zrobić? Spytać sie dlaczego wchodzi? Czy mam rozumieć, że facet jednak dalej szuka kogoś i z góry zakłada że nam nie wyjdzie? Co o tym sądzicie?

Gość gagatekagatek
wiesz co ja miałam to samo na poczatku naszego spotykania logowal sie .Nie powiedzialam ze wiem i wiesz po jakims miesiacu przestal calkowicie tam zagladac:)

Gość miabellisima
Wydaje mi sie, ze najrozsadniejszym wyjsciem jest milczenia na ten temat, z wielu wzgledow. Jesli powiesz mu o tym, okaze sie, ze a) szpiegujesz go b) za bardzo Ci zalezy (juz) Poza tym na takie pytanie mozna odpowiedz na 100 sposob prawdy i tak sie nie dowiesz. Natomiast moim zdaniem wchodzenie na konto na tym etapie znajomosci nic nie oznacza. W zasadzie czym sa 3 spotkania? Obserwuj go dalej, ale nic nie mow- w ten sposob nie sploszysz go, a moze wyciagniesz z czasem jakies wnioski. Jesli dalej bedzie sie logowal, jak wasza znajomosc bedzie dluzsza to chyba cos jednak nie halo-to logiczne. Pozdrawiam Zycze duuuzo dyplomacji :)

Gość kobieta123456
dzięki za odpowiedzi :) Z jednej strony trochę mnie to męczy bo obawiam się że po prostu dalej jestem jedną z możliwości i próbuje ze mną, ale zostawia sobie otwarta furtkę że może jeszcze pozna inną. A mnie traktuje jako zabezpieczenie ;) Z drugiej strony nie chce się go pytać żeby sobie właśnie nie pomyślał: że go szpieguje, że mi już zależy i chce go sobie zawłaszczyć ;) Ech, no nie mogę jeszcze nic wymagać. Ale w sumie chciałabym już wiedzieć na czym stoję ;)

Obawiam się że flirtuje z dwoma trzema równolegle.

Gość echee
a Ty nie wchodzisz na swoje konto randkowe? I po co tam wchodzisz.

Gość gagatekagatek
uszy do gory nie zwracaj uwagi i tyle :)po 3 spotkaniach jeszcze mało wiadmo

Gość kobieta123456
no właśnie ja nie wchodzę. Chce poznać teraz tego faceta i nie zawracam sobie głowy innymi. Zresztą nie chciałabym sytuacji, w której poznaje kogoś innego, kto na początku może sie okazac fajnym i będe sie głupio zastanawiać który może być fajniejszy - bez sensu. Wolę poczekać. Jak z tym nic nie wyjdzie to zaczne znów włazić. No nie da sie ukryć, że jak ktoś wchodzi to może kręcić naraz z kilkoma. Ale znałam przypadek, że ktoś miał kilka kont. Jak przestawał wchodzić na jedno (że niby poznał kogoś) to z drugiego romansował sobie z innymi. Więc w sumie i tak wszystko wyjdzie w praniu.

Gość 789
to oszust i krętacz jak wszyscy na portalach

Gość była randkowiczka
Ja z moim narzeczonym poznałam się na takim portalu randkowym. Już nie pamiętam dokładnie po ilu spotkaniach przestaliśmy tam zaglądać. Ale po jakiś 3 miesiącach znajomości usunęliśmy swojego konta. Zbiegło się nam to dziwnym trafem w tym samym dniu. I nikt nikogo o to nie prosił.

Gość ciemna noc nadchodzi
wyluzj troszkę, jak ktoś będzie chciał Cię oszukiwać to i tak to zrobi żebyś na głowie stanęła.