Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żygaczka

co robic w przypdaku zatrucia alkoholem?

Polecane posty

Gość żygaczka

moja kolezanka zatrula sie na imprezie i ma teraz takie objawy jak wymioty, bol glowy i generalnie ma duzego kaca. Nie moze nic zjesc,ani wypic nawet herbaty bo po kilku minutach zwraca. Co robic?

Kupić glukozę i tak około 40g i rozpuścić w 1,5 litrowej butelce wody -> pić jak najwięcej tego i powinno być dobrze!!!Ale jak najwięcej tego wypić dość szybko!!!

Gość żygaczka
dziekuje za porade, a ta glukoze mozna kupic w aptece?

Gość żygaczka
merkaba, obawiam sie, ze kazda tabletka w tej chwili zostanie szybko zwrocona, wiec chyba najlepsze rozwiazanie to ta glukoza, ale wielkie dzieki za porade :)

Gość 7 dni detoxu

Glukoza może być ze sklepu z apteki - obojętna - Ci co odtruwają też pakują glukozę - ta metoda jest od lekarza - jak po imprezie alkoholowej w 2 godziny wytrzeźwieć \

ale zeby glukoza tak szybko dzialala trzeba ja podac dozylnie :P po sodce od razu jest lepiej na zoladku :>

tez są zioła do picia ja kiedyś się strułem to matka dała mi właśnie kocankę i pomogło i popołudniu znowu mogłem pić

Gość slkcity
kupic prebiotyk pozytywne bakterie bifidus i bakterie kwasu mlekowego zachamuja wymiotyi naprawia wyniszczona flore dobrych bakterii najprosciej kupic activie danona lub najlepsze to pojsc do apteki kupic lacid sa to bakterie kwasu mlekowego w proszku koszt 12zł a pozniej czekac kilka godzin i dopiero wypic glukoze

Gość Elwirrka
Mi szybko na kaca pomaga plusssz detox - usuwa toksyny itp. Ja też bym z tą glukozą poczekała. Niestety kaca ciężko uniknąć po imprezie:)