Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hybcia

WAGA DZIECI

Polecane posty

Gość hybcia

Witam! Jestem ciekawa jaką wagę mają wasze dzieciaczki, bo moje wydaje mi się że są bardzo drobne. Starsza 7 lat waga urodzeniowa-2600 teraz 22 kg przy wzroście 122, młodsza 1,5 roku waga urodzen.3100 a teraz 11 (niecałe ) i wzrost 84 cm.

Gość hybcia
Twój synek jest trochę starszy, ale waga chyba dobra , słyszałam że chłopcy mają trochę większą wagę niż dziewczynki w tym samym wieku.

moja corka 7 lat tez wazy 22 kg ale urodzila sie wczesnie z waga 1040g.........jest bardzo szczupla,wzrost 128cm

Gość hybcia
A Twoja Córcia jaki ma apetyt,bo moja starsza to obłęd obiad potrafi jeść ok 1 godz. Ostatnio nawet podaje jej Apetizer taki syrop ziołowy na pobudzenie apetytu.

Gość hybcia
Do Kroliny tak na siatce centylowej widać to doskonale

Gość gosieńkaaa
moj synek ma 3 lata i 8 miesiecy, wzrost okolo 107cm, waga 18kg, bylo juz 20 ale ostatnio byl troche chory i nie mial apetytu

starszy waga urodzeniowa 3100 teraz prawie 6 lat i 21 kg młodsza waga urodzeniowa 3000 teraz 1,5 roku i 11 kg

Gość hybcia
gosieńkaaa twój synek musi mieć apetyt ma prawie 4 latka i tylko 4 kg mniej od mojej 7-latki super.

Gość hybcia
ANDZIA twoja córeczka jest w wieku mojej no i mnie trochę uspokoiłaś waga ta sama, czyli nie najgorzej.

Synek, 11 i pół miesiąca, waga urodzeniowa 4kg, obecnie 12,5kg:D Wzrost jakieś 84cm (w każdym razie ubranka ma na 86-92).

Gość hybcia
Twój syneczek jest dość wysoki jak na swój wiek.

No wiem właśnie. Bardzo duży jest, wygląda już prawie jak dwuletnie dziecko, ale miał 59cm jak sie urodził. Czasem mam takie dziwne uczucie, że ludzie się na mnie patrzą, że takie duże dziecko a jeszcze nie chodzi samo:D (bo za rączki chodzi). No cóż przynajmniej będzie chłop! :D

waga urodzeniowa chlopcow jest w stopce, wiec nie bede sie powtarzac dominik i norbi - ok 7,5 kg. nie wiem ile cm. ubranka zakladam im 68-74 michal - 27 kg, ok 108-109 cm jakub - jakies 4 cm i 4 kg mniej od michasia. zaraz mnie zaskocza pomarancze, ze mam grube dzieci:( ale to nieprawda. wygladaja normalnie. sa duzi. pozdrowka🌻 :)

Gość hybcia
jam to jest- ludzmi się nie przejmuj a że wysoki to tylko można się cieszyć będzie z niego chłop jak się patrzy!!!!

Gość hybcia
to tylko ja- rozumiem że miałaś 2 razy ciąże blizniaczą-gratuluje młodsi chłopcy są chyba drobni?

hybcia - tak, mam 2 pary blizniat;) starsi - dwu, a mlodsi jednojajowi. starsi wygladaja na wiecej niz 3,5 roku. i nie sa za bardzo podobni do siebie. ogolnie nie s abrani za bliznieta, a za dzieci, miedzy ktorymi jest rok roznicy;) moim zdaniem mlodsi nie sa drobni. 4 miechy i ok 7,5 kg to raczej nie jest malo;) moim zdaniem dogonili juz dzieci urodzone w terminie(jedni i drudzy chlopcy ur sie w 35 tc) sa bardzo żarci;0 dominis jest dluzszy i szczelejszy, norbi jest krotszy i wyglada jak kuleczka;) pozdr.🌻

Gość hybcia
to tylko ja... Ty to masz szczęsie jak T y sobie radzisz???? PODZIWIAM 4 SZCZĘŚCIA A MOŻE TERAZ DZIEWCZYNKI JAK CI TAK DOBRZE IDZIE??

Jednym słowem miałaś dwie ciąże, a jakbyś miała cztery bo każde dziecko inne:) Super. A co do mnie, to ja się ludźmi nie przejmuje, bo nikt w sumie nigdy nie zwrócił mi na to uwagi - przynajmniej nie wprost:). Czasem zapytają "a ile on ma" i liczą, że odpowiem "dwa lata", a wtedy mogliby sobie poużywać, że jeszcze nie chodzi:) A jak odpowiadam, że "11 miesięcy" to robią wielkie oczy i pozostaje im powiedzieć "duuuuuży" :)

Gość hybcia
Ja też uciekam na kawusie ale wieczorkim zajrze co się tu dzieje....

Gość hybcia
No i jak tam ktoś jeszcze chce podzielić sie inform.o wadze swoich pociech?

Gość calineczkkkkaa
córeczka 4.5 lat waga urodzeniowa 3.500 waga aktualna 15 kg wzrost 103 cm

Gość moja 7 latka
wazy 26,5 kg , wzrost nie wiem dokladnie ale do niskich nie nalezy i sie martwie ze waga za duza