Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamalechce

powtarzam się ale??

Polecane posty

pieściłem się z laseczką (oralnie) doprowadziłem ją do 3 (trzech wytrysków )- moją osobę zostawmy bez żadnej ukrytej autoreklamy) a w czasie penetracji do dalszych trzech!!! Pytam czy jest jakaś laska na forum, która podobnie przeżywa swoją ekstazę? Tak obficie i tak wiele razy?

Hmm.. Czyli łącznie 6 orgazmów za jednym razem? Teoretycznie może to i by było mozliwe ale... chyba trochę Twoja laska sciemnia :o

Gość michałek939
obsikała cie poprostu bywa.

michałek mylisz się - nie obsikala... kobiety również mają tzw. ejakulację... występuję to rzadko (może się mylę ale naukowo stwierdzone u ok. 10% kobiet- a podobno można się tego nauczyć - czytałem tu na forum)

Gość michałek939
moja była mi mowila ze jak ja tam pieszcze to czuje parcie na pęcherz

kobiety, mogą przeżywać wielokrotne orgazmy i nie jest to żaden dziw natury, tylko radość z bycia kobietą :)

Michałek w seksie zdarzają się różne wypadki - są parcia na wszystko ....... ale jest tez "kobiecy wytrysk" kto tego nie doświadczył nie wierzy... ja tego doświadczyłem i teraz po 4... latach mojego bytu na tym świecie stwierdzam, że Kobieta jest nieodgadnioną, tajemniczą i cudowną ...

Gość krzycząca w czasie sexu
owszem i wcale nie uwazam sie za jakieś dziwactwo,tak własnie to przeżywam :)

Gość ROZPALE_KAŻDĄ
sprawię, że Twoje zmysły zostaną pobudzone doznasz rozkoszy płynącej z ust mężczyzny o ciepłym głosie, uczynię że poczujesz się jak ukoronowanie kobiecości. Mogę zadzwonić, nie musisz nic mówić, ja będę mówił, szeptał, Ty tylko słuchaj. ZAPRASZAM!! Mój numer gg: 2893904 Tomek, lat 25

Gość CałujKotQCaluj
Ja doświadczam i jest bosko !! Mój chłopak to uwielbia i ja też oczywiście !!