Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huanhoo

hej faceci, nie bądźcie głupcami

Polecane posty

Gość huanhoo

Nawiążując do tego tematu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3927786 proszę was olewajcie sikiem prostym rozpieszczone księżniczki, nadęte babiszony, które was nie docieniają, materialistki i inne dupy które was doją z kasy ... przysięgam z ręką na sercu, że na świecie są jeszcze normalne i atrakcyjne laski, które wiele by dały żeby mieć takich jak wy ! ja jestem kobietą i wiem co piszę!!!

Gość huanhoo
tak jasne desperatka... znam taki przykład jak taka księżna panna przez kilka lat bawiła się swoim facetem, on fundował jej niesamowicie drogie prezenty, ciuchy, restauracje a teraz wrakiem i pewnie zostanie klasycznym związkofobem

Gość 789
a gdzie chowają się te wspaniałe kobiety?

Gość ale co cię obchodzą
ludzie dający sobą manipulować? Zazdrość?Kompleksy? Coś innego?

Gość huanhoo
tutaj jestem, właśnie podoba mi sie taki jeden który został tak skrzywdzony przez swoją ex:( ale ja już nic nie mogę zrobić:(

\"rozpieszczone księżniczki, nadęte babiszony, które was nie docieniają, materialistki i inne d**y które was doją z kasy \" żadna z takich na mnie nie poleci \"normalne i atrakcyjne laski\" a taka tym bardziej

Gość 789
mając o sobie dobre zdanie musisz mieć "argumenty" :)

Gość huanhoo
ale ja tu swojej fotki nie zamieszczę, więc nie będę argumentować.. :O po za tym mam też prośbę abyście się nie bali nowych związków po ciężkich przejściach... nowa kobieta moze być inna od poprzedniej i kurde lepsza!

przeczytałem tamten temat, dobre, " indyk myślał o niedzieli, a wsobotę, łeb mu ścieli" :P

Gość huanhoo
mam teraz doła bo czuję że straciłam juz na wieki tego, który tak został skrzywdzony przez swoją ex a on był naprawdę wspaniałym facetem:(

Gość 789
tez znam kogoś kto ma poj***** dziewczyne , ale on sobie wmawia że jest ok :)

Gość huanhoo
to otwórz temu kolesiowi oczy dla jego dobra bo potem ona się znudzi, zacznie go traktować jak psa i zdradzać po kątach! jak ja nienawidzę takich durnych bab!!! one nie doceniają tego co mają!

Gość huanhoo
ja nie miałam takiego faceta a mogłabym wiele takiemu dać, nie ważne czy zarabiałby 1200 czy 10000 :( świat jest kompletnie popierdolony

Gość 789
w tym związku on jest czuły , opiekuńczy i uczuciowy , a ona to strata czasu --zimna suka , lecz ja nie mam prawa ingerować w te sprawy

Gość huanhoo
ja bym odbiła jej faceta :classic_cool:

Gość 789
pewnie pokazując ciepłe cechy zyskała byś aprobatę , tylko nie wiem czy on by ze strachu nie pozostał przy tamtej :)

Gość 789
na tym świecie większość się nie dobiera w dobre pary , ale ta większość nie chce tego zmienić i wcale nie ma zamiaru :)