Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mihr-un-nisa

Studia podyplomowe - status studenta?

Polecane posty

Gość mihr-un-nisa

Po uzyskaniu tytułu mgr planuje iśc na studia podyplomowe. Czy wtedy też mam status studenta? Jeśli tak czym on sie charakteryzuje? Bo chyba nie legitymacją studencką? ;) Pytam bo planuje pracę za granicą i potencjalny pracodawca powiedział mi że status studenta mile widziany

Gość uhejjaj
i ty masz mgr? pusty czlowieczku?Boze...wiadomo,ze studia podyplomowe,to tez studia.Rece mi opadly

Gość diab3l
sam jesteś pusty baranie! ręce Ci opadły chyba z własnej głupoty! status studenta kończy się z chwilą obrony pracy mgr. do statusu studenta nie zaliczają się osoby na studiach doktoranckich czyli studiach 3 stopnia oraz na studiach podyplomowych. najpierw doczytaj a pozniej wyzywaj innych!

Gość to chyba zalezy ile
bedziesz miala wtedy lat bo jak ma sie skonczone 25 albo 26 lat to nie przysluguje status studenta chocby sie studiowalao tzn formalnie jest sie studentem ale nie przysluguja zadne ulgi z tego tytulu np legitymacja, oplacanie skladki zdrowotnej , renta itp

Gość to chyba zalezy ile
wlasnie podyplomowka chyba wogole nie daje tego prawa. ale nawet jak ma sie powyzej 25 lat i studiuje sie na 5 letnich to tez nie ma sie tych wszystkich przywilejow

Gość dzadzudzi
granica to UKONCZENIE 26 roku zycia. po tym czasie nie masz zadnych znizek, oplacanych skladek itp.

Gość v nmmvb
jesli masz juz mgr. to na podyplomowych nie masz prawa do znizek itp i niewazne czy masz24 czy 26 lat.

Tytuł magistra nijak się ma do możliwości uzyskania zniżek bądź tez nie. Uzyskanie mgr-a nie zamyka drogi do dalszego korzystania ze zniżek (jeśli studiuje się dziennie lub zaocznie) - zależy to tylko od tego, ile masz lat. Co do podyplomówki - sama nie wiem jak to się ma do statusu studenta, dlatego tu zajrzałam...