Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ferwalle

Pomocy bo wariuje już

Polecane posty

Gość Ferwalle

Dziewczyny nie wiem już co mysleć...do lekarza ide dopiero 19.12, a umieram z nerwów co mi jest. Zawsze miałam regualrne cykle - 28-29 dni. miesiąc temu spoźnił mi sie okres o tydzień (przez ten czas zrobiłam kilka testów i wszystkie były negatywne) Teraz spoźnia mi się juz 3 dzień...Mam ogromy apetyt, już nie moge jeść a i tak mnie ciągnie do lodówki, "wywaliło" mi brzuch, czuje się jak gruba baryła, ciągle mam wzdęcia cokolwiek zjem a do tego mam białą wydzielinę, - nic mnie nie boli nie zanosi się na okres. Nie wiem co to może być, wymyslam sobie jakies przeogromne nadżerki, cysty i inne "cuda" nie wiem co myśleć :((

Gość ufffffffffffff
zapowiedz okresu a ponadtko masz nieregularne cykle na to wyglada nie denerwuj sie tak a napewno okres dostaniesz

Gość anik...
stres najbardziej opoznia okres. wiem to z własnego doswiadczenia. a te objawy które opisujesz to własnie mogą swiadczyc o zblizajacym sie okresie

Gość Ferwalle
dzieki dziewczyny za wspracie!! Ja się stresuje tym chyba najbardziej, że to jakieś straszne-nie-wiadomo-co, jakas choroba itp. W sumie stres nie moze być powodem bo ja sie zaczynam stresowac już po terminie więc wczesniej nie mógł mieć wplywu ;) Mam nadzieje, że przyjdzie i jakoś dozyje to dej wizyty.