Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna mala

rodzice narzeczonego nie wiedza o zareczynach, pytanie

Polecane posty

Gość dziewczyna mala

Witam niedawno moj juz narzeczony poprosil mnie o reke, ja oczywicie powiedzialam o tym mojej mamie, ale on raczej o uczuciach nie rozmawia z nikim, tzn. my rozmawiamy o naszych uczuciach, ale on sie nie dzieli myslami na temat swoich uczuc z innymi. wigilie mamy spedzic u jego rodzicow, a oni dalej nie wiedza o naszych zareczynach...a maja to byc jak by nie bylo moi tesciowie...no i moj kochany ma opory zeby im powiedziec. ja uwazam, ze jesli mamy razem spedzic wigilie, to powinni wiedziec, co Wy sadzicie na ten temat??

Gość ironia losu...
o ślubie też im nie powie??

Gość 789
może oni o tobie nie wiedzą?

Gość a ja na ten temat
tyle że raczej nie wyobrażam sobie tego u siebie bo nawet jakby nie rozmawiał ze swoimi rodziami jak twój to boje sie ze nie wpadnie na to żeby się zaręczyć :o mój akurat mam wrazenie ze mówi wszystko matce ale własnej inicjatywy? on chyba czuje sie od niej za bardzo uzależniony... Ostatnio spytała go czy zostanie w domu na pare dni i sylwestra bo oni jadą aleko a ktos musi pilnowac psów,ale o tym że ze mną chciałby spedzi ten dzxien to chyba nie pomyślała:o nie znam tej baby ale mnie przeraża/....

Gość nie taka tesciowa straszna

Gość dziewczyna mala
juz pytalam hehe, twoerdzi ze oczywiscie to co innego, ale mam rozumiec ze nie dziwi Ci moje zwatpienie, czy to aby normalne?

Gość dziewczyna mala
jego rodzicow znam, narzeczony mieszka za granica i gdy ostatnio przyjechal, mieszkal u mnie, o czym jego mama wie, rozmawialam z nia tez kilka razy przez telefon, wiec tym bardziej nie rozumiem

Gość a ja na ten temat
ile ma lat? moze sie wstydzi

Ta wspólna wigilia to będzie akurat dobry moment żeby to publicznie oświadczyć :)

Gość dziewczyna mala
ma 27 lat, ja 25, wstydzi? tak mnie to gryzie, ze szczerze mowiac nie wyobrazam sobie zeby do swiat nie mieli wiedziec, kocham go bardzo, ale mam naprawde problem.... przeciez tak naprawde to cos cudownego...

Gość dziewczyna mala
no wlasnie ja odnosze wrazenie ze jakos sie nie pali zeby mowic...

Gość najwazniejsze ze sie oswiadczy
ł poczekaj i jak nie powie w swieta to spytaj dlaczego albo spytaj kiedy te oficjalne z rodzicami

Gość dziewczyna mala
hm, ale w sytuacji gdyby on upieral sie , ze "potem powie", to jak to odebrac?? bo boje sie, ze zaczne myslec, ze on nie traktuje tego powaznie....

No to może się oświadczył tak na odpierdol, żebyś go nie zostawiła, żeby miał stałą partnerkę jak będzie wracał do domu, może kogoś tam za granicą ma i teraz się zastanawia którą wybrać, może się oświadczył, żeby sobie nie zamykać furtki za sobą, może tego nie mówi, bo nie jest jeszcze pewien czy chce z Tobą być na poważnie, może zrobił to bo wiedział, że Ci na tym zależy, że jak tego nie będzie to się rozejdziecie... może być wiele powodów, ja proponuj się go o to zapytać...