Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Babeczka24

Stulejka, zabieg ile trwa?

Polecane posty

Hej. Moj synek ma nieduza stulejke, nefrolog z CDZ kazał nam ociagac skórke z siusiaczka. Mamy co jakis czas wizyty w CDZ i sytuacja sie nie pogarsza ale i nie poleprza. Synek ma wlasnie skonczoone 3 lata a nastepna wizyte mamy za niecaly rok. Nefrolog powiedzial ze chlopcy do 4 roku tak maja a jak sie nic nie zmieni to zabieg. Ale dodała ze z kolei chirurdzy bardzo nie chca tego robic bo za luzna skorka to tez nie dobrze. No i mysl sobie co chcesz. Synek normalnie sie zaltwia tyle ze cala skorka nie odchodzi. Ile trwa taki zabieg i czy dlugo w szpitalu zostaje?

Gość mhmmmmmm
poleprza :o chyba polepSZa wstydz sie mato malego chlopca, po co sie za bachory bierzesz jak poprawnie pisac nie umiesz....

Babeczka ---Mój brat miał stulejkę.Sam zabieg trał dosłownie sekundy! Po zabiegu opuścić szpital tego samego dnia.Przez 2 tygodnie podczas kąpieli musiał sobie skórkę odciągać i smarować się maścią.A po 2 tygodniach kontrola.

Princpolo dziekuje za odpowiedz, mam nadzieje ze do tego zabiegu nie dojdzie ale wolę wiedzieć. pozdrawiam! :)

Gość ha ha ha słyszałam juz
mhmmmmm a co to znaczy mato:D

Mój synek miał ten zabieg. Idzie się najpierw, smarują maścią znieczulającą, trzeba odczekać 1-2 godziny, potem sam zabieg trwa 10 minut i do domu :)