Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmmm

giną mi wybrane tematy

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmm

no właśnie tak,nie wiem co się dzieje,do wczoraj moje wybrane tematy widniały do tej pory aż ich sama nie usunęłam,a dziś wchodzę na kafeterię,a tu brak moich wybranych tematów,choć jeszcze wczoraj były,więc nakrzyczałam na męża,że mi je wykasował,on się zarzekał,że nie,ale ja mu nie wierzyłam,no przecież se myślę same się nie wykasowały,wyszukałam znow kilka z nich a potem wyszłam z kafeterii na jakieś dwie godzinki,teraz wchodzę i znów to samo:nie masz żadnych wybranych tematów-już wiem ,że to nie mąż,bo w tym czasie nie korzystał z kompa Co się dzieje? Czy ktoś wie może? Nie chce mi się za każdym razem szukać moich tematów :(

Gość brumtarararas
Duchy

Gość hmmmmmmmmmmmmm
no chyba duchy,ale może ktoś też ma te dziwne duchy i wie jak je zlikwidować??? :)

Gość hmmmmmmmmmmmmm
teraz spróbowałam znów wyjść z kafeterii i za moment wróciłam i wybranych tematów znów brak,kurcze co jest????

Może masz odznaczoną opcję \'\'czyść ciasteczka\'\' przy każdym zamykaniu przeglądarki?

Gość robaczek41+
w zakładkach sobie zapisz i tyle.

Zajrzyj w narzędzia ---> opcje --> prywatność --> ciasteczka --> i tam może masz zaznaczone ''przechowuj do zamknięcia przeglądarki''. ( tak w mozilla firefox sprawdza się) Każde wyczyszczenie ciasteczek powoduje, że tematy znikają z ''moje tematy''.

Gość hmmmmmmmmmmmmm
mam zaznaczone:przechowuj aż wygasną,to dobrze czy nie?

Gość hmmmmmmmmmmmmm
przechowuj aż wygasna miało być

Dobrze :) też tak mam i mi nie znikają ''moje tematy''.

Gość hmmmmmmmmmmmmm
kurcze nie wiem,może dobry pomysł z tymi zakładkami,ale trochę to dziwne,że mi się tak robi

To jeszcze zobacz pod spadem ''dane prywatne'' czy nie masz odznaczonej opcji ''zawsze czyść dane prywatne przy zamykaniu programu Firefox''? Zielona jestem jeśli chodzi o komputery, nic innego nie wymyślę.

Gość hmmmmmmmmmmmmm
dzięki mp-30 za chęci,niestety tamtej opcji też nie mam zaznaczonej,tak to jest jak kilka osób używa jednego komputera ,a wszyscy właśnie "zieloni",szkoda mi tych wszystkich tematów :(