Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie sa dziewczyny z kafeteri

portret typowej kafeteriuszki

Polecane posty

Gość jakie sa dziewczyny z kafeteri

Podstawowy jak nie jedynyb cel zyciowy: wyjsc za maz do 25 roku zycia, bo jak pozniej to co powie rodzina i kolezanki, ktore juz sa dawno zaobraczkowane. Takze w ich mniemaniu za szukanie faceta trzeba sie juz brac majac 20 lat na karku a nawet wczesniej. A potem jak juz sie zlapalo w siec biedaka to trzeba zameczac go by przynosil kwiaty, prezenty i inne, by razem wychodzil i zapraszal na kolacje (za ktora placi oczywiscie on). Niech nie daj Boze nie zadzwoni, nie odezwie sie na gg lub jeszcze gorzej: wyjdzie z kumplami no to czarna rozpacz bo mu nie zalezy. Do 23 roku ma sie zdecydowac bo przeciez przed rodzinka trzeba zrobic scenke zareczyn a potem zdjecia wrzucic na NK. Jak do tego czasu nie okresli sie no to tez rozpacz bo mu nie zalezy. No ale co wtedy ma zrobic taka kafeteriuyszka? Jak go zostawi to jak to bedzie wygladalo przed kolezankami i rodzina? Kazdy ja za stara panne bedzie uwazal bo jak to jest nie miec faceta w wieku 23 lat? No to najlepiej dalej tak przy nim trwac przy tym wylewajac zale na Kafee ze chlopak w wieku 23 jeszcze sie nie oswiadczyl. Nie wazne studia, praca, zdobyty tytul, najwazniejsze: MIEC CHLOPA. Takie jest myslenie kafeteriuszki.

Gość agat szlachetny
ufff, mi na szczęście też nie :)

Nie powiem, że nie ma takich osób, ale chyba w tym opisie wrzucasz wszystkie do jednego wora, autor chyba by nie chciał być tak oceniany prawda?

Gość jytr
dodam jeszcze ze taka kafeteriuszka woli byc rozwodka niz stara panna, czyli jak wie ze narzeczony zdradza albo widac z ejest chamski i jej nie szanuje, jednym slowem burak wiejski to i tak ten slub wezmie, bo slub byc musi!! i wesele do tego of kors nie wszystie tak maja ale wystarczy poczytac topiki na ucuciowym

Gość Ju......
No i co w tym złego? Skoro dla Was wazniejsze sa sukcesy zawodowe niż założenie rodziny, to OK. Inni mogą mieć inny priorytet.

jak widać dla każdego co innego jest ważne, owszem małolaty przeważnie maja kłopoty z chłopakiem albo jego brakiem , nieco starsze, często już mężatki uwiklane w jakiś romans i z tego tez sa kłopty, albo że mąż zdradza itp. ALE TO SAMO ZYCIE

Gość Nic się nie zgadza
Przede wszystkim wiek - mam dużo więcej lat. Niczego i nikogo tu nie szukam - w życiu realnym mam to czego mi potrzeba.W wolnej chwili zaglądam tu czasem - z tych topików , wypowiedzi niektórych osób , poruszanych tematów dostaję obraz naszego młodego społeczeństwa , ich zainteresowań .Nie będę pisać co o tym myślę bo to są moje , bardzo subiektywne odczucia.

Gość rozważna i romantyczna...
hehehhehe beka:D zobaczcie jak postrzega świat rozzalony facet;)