Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani dracula

wspólne zamieszkanie

Polecane posty

Gość pani dracula

po ilu mniej więcej zamieszkaliście ze swoimi partnerami? moj jakos sie do tego nie spieszy i zaczyna mnie to lekko wkurzac...

Gość pani dracula
a szczerze mowiac to bardzo wkurzac, poki o tym gadamy to jest ok, ale jak juz przychodzi do szukania czegos konkretnego to on od razu cos wymysla, rece opadaja

Gość tamarra-x
po pol roku regularnie przyjezdzalam do niego na weekendy i swieta, po roku zamieszkalismy ze soba.

Gość pani dracula
mamy po 25 lat, znamy sie 2,5 roku, jestemy 1,5 roku i mieszkamy od siebie 15 minut na pieszo...

A pytałaś, czemu nie chce razem zamieszkać? Rozumiem, że seksisko uprawiacie, więc nie chodzi o religię?:P

Gość pani dracula
widzimy sie w zasadzie dzien w dzien, wiec ja kurde nie czaje go, aha i jeszcze oboje pracujemy i normlanie zarabiamy

Gość tamarra-x
ja po 2, 5 roku bralam slub. tez mialam 25 lat.

Gość pani dracula
pytalam, i zawsze jakas inna odpowiedz uzyskuje

Gość pani dracula
zajebiscie, to moj jest chyba jakis inny

Gość target
W maju sie poznalismy w lutym zamieszkalismy razem, ale nie wiem ile ty jestes ze swoim zeby ci cos doradzic. Pozatym nie ma jakiejs okreslonej granicy czasowej, ze wlasnie teraz, albo ze jeszcze trzeba poczekac. To chyba zalezy od czlowieka. A jesli Ciebie to meczy to porozmawiaj z nim, nie daj sie zbyc tylko zadaj konkretow. Wez sprawy w swoje rece, znajdz mieszkanie, nie musisz czekac az on sam to zrobi.

Gość hłehłeeee
ale te baby napastuja facetów w dzisiejszych czasach to zaręczyny, to ślub, to znowu wspolne mieszkanie i wszytsko na sile pod grozba samobojstwa:O a potem zakladają tematy: czemu on jest impotentem:D

Gość pani dracula
z nim sie nie da o tym rozmawiac, albo gada ze jeszcze troche (pol roku tak gada), albo gada ze trzeba to obliczyc finansowo (dupa bo sie utrzymamy normlanie), takie pierdolenie :(

Gość jakie sa dziewczyny z kafeteri
to jest wlasnie typowa kafeteriuszka

Gość pani dracula
ty hłe... ty jestes jakis pojeb

Gość wszystko dlatego ze faceci sa
beznadziejni i nie wiedza czego chcą :o gorsi niz baby w tych czasach:(

a może on nie jest pewien, czy chce być z tobą po prostu :) np myśli sobie, że jak się znajdzie fajniejsza to cię zostawi...

Gość pani dracula
ta kurwa, studia mam, chlopa mam, prace mam, wiec sie odpierdol i spadaj do dziewic albo innych

Gość hłehłeeee
pani dracula a ty wez sobie babo zakoduj, ze koles ma cie w dupie i wcale nie zamierza wiazac sie z toba na cale zycie bo gdyby tak bylo, to juz bys na paluchu pierscien nosila, a w kieszeni klucze do waszego wspolnego gniazdka jestes etapem przechodnim i workiem na sperme prawda boli ale ona cie uwolni

"ta k**wa, studia mam, chlopa mam, prace mam, wiec sie odpie**ol i spadaj do dziewic albo innych" Do kogo była ta wypowiedź? Mam nadzieję, że nie do mnie...

Gość pani dracula
byc to chce, takto nie chcialby sie dzien w dzien widziec albo seksowac w kolko, albo by cos krecil, jestem go pewna ja mysle ze to zwykle meskie tchorzostwo, albo symptom mieszkania z mamusia :P swoja droga tesciowa mam w porzadku

Gość pani dracula
to byla wypowiedz do "jakie sa dziewczyny z kafeteri" ;)

Gość hłehłeeee
aha no i jesli wygladasz jak drakula, bo juz pomijam twoje niewyszukane slownictwo i bluzgi, to nie dziwi mnie nic:(

Gość target
To chyba taki typ ze i chcialby i boi sie. Wiec jak pisalam wczesniej sama zakrec sie przy temacie. Przejrzyj ogloszenia, ogladnij mieszkania, wybierz cos, zrob wyliczenia finansowe a potem przyjdz do niego z konkretami.

Gość jakie sa dziewczyny z kafeteri
to jak ci facet nie odpowiada to sie go wymienia, chyba ze jestes z tych co "niewazne jaki BYLE BYL"

Gość hłehłeeee
no czyli zalezy mu tylko na seksie czyli patrz wyzej na mą odp.

Gość pani dracula
hłe... buraku, pierscienia nie nosze bo nie chce slubu, widze ze cie ktos w zyciu bardzo skrzywidzil, peszek

Gość pani dracula
moje slownictwo wyraza stosunek do twoich postow

Gość hłehłeeee
ty nie chcesz slubu ale moze on chce (nie z toba rzecz jasna;) koles ma cie w odwodzie a w tak zwanym miedzyczasie szuka stosownej partii gdy ja znajdzie, uslyszysz: zegnaj gienia a on rach ciach stanie na slubnym kobiercu z laską na poziomie hihi a ty obudzisz sie z reka w nocniku i przeklenstwami na ustach:D

Gość pani dracula
no chyba sama czegos poszukam, bo dla mnie wracanie czasem na noc do swoich domow to marnowanie czasu ;) tu gada o dzidzi a co do mieszkania to jak dziecko