Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paradokss

Śmieje się z brzydkich, a sam...

Polecane posty

Gość Paradokss

Mam kolegę, który śmieje się z brzydkich dziewczyn, grubych, które o siebie nie dbają. A sam ma takiego paszteta... Wygląd to jeszcze mało, bo i jest tłusta, wygląda na jakąd brudną, bo i pomalować się nie umie, ma cienki włsy wyglądające jak tłuste (może i są?), nie ma praktycznie ust, młoda dziewczyna a ma takie zwisające cyce jak stara baba, kompletnie aseksualne. Naprawdę rzadko reaguję tak na kobiety, ale ona jest obrzydliwa i rzygać mi się chce jak o niej pomyślę. Do tego jest tak infantylna i irytująca... pseudo inteligentna, ale potrafi sobie go wepchnąć pod pantofla. Nie mówiąc już o jej przerażającym, sepleniącym głosie :O I on ma czelnośc śmiać się z innych dziewczyn, mając samemu takie coś :/ wstydził by się przy mnie to robić, bo za każdym razem czuję ogromną żałość z tego powodu. Do tego ciągłe jakieś aluzje do tego, że seks z nią uprawia. Ja pierdolę, ludzie! Ogarnijcie się :O

Gość hjgfj
ja miałam takiego kolegę co sam nie był przykładem najpiękniejszego a naśmiewal sie z innych chooj jeden :o

Gość Paradokss
Tak, ale to inna sytuacja :) Jak się można śmiać z innych dziewczyn, skoro jest z jedną z nich? Zresztą te z których się śmieje są lepsze od tej jego. A on święcie przekonany, że ma taką piękną :O A ja mu przecież nie powiem, że jego dziewczyna jest obrzydliwa i niech zacznie od niej.

Gość hjgfj
moze chodzi mu tylko o seks ajego dziwczyna wie o tym ze tak wyśmiewa z innych?