Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konstans11

Przespałam się z żonatym

Polecane posty

Gość Konstans11

Wiecie co...zrobiłam to:(przespałam się z żonatym męźczyznom;(Nie wiem w sumie dlaczego.Byliśmy razem na imprezie,było super,trochę wypiłam za dużo...poszłam sie położyć spać do jednego z pokoi,on niedługo do mnie dołączył...Prawie nic z tego nie pamiętam:)byłam pijana,ale wiem ze się kochaliśmy.Jego żona jest świetną kobietą,bardzo mnie lubi...Co ja najlepszego zrobiłam...ale dość zwalania winy tylko na siebie.A on to co:)Chyba nie był pijany skoro mu stanął i posuwał mnie tak ostro,że aż się obudziłał:P(bo chyba zasnęłam w trakcie seksu:)Nie wiem czy było mi dobrze,czy jak:)ale rano bylo okropnie.Dziwiny uśmieszek i zero rozmowy na ten temat.Powiedzcie mi,że mam racje-On jest ch**,prawda?

Gość no nie wiemk
nie

Gość Konstans11
na koniec poprosiłam go jego majtki - na pamiątkę

Gość Konstans11
następnym razaem przespię się ze słownikiem ortograficznym. Przynajmniej bedzie z tego jakiś pożytek.

Gość lasencja83
on jest chujem a Ty niedouczoną dziwką Zadowolona?

Gość co a zycie
on jest huj a ty dziwka,

Gość jak dobrze ze jutro
dzieci ida do szkoly. Kochana, cos ci nie poszlo z tym topikiem, jest zbyt cienki, by ktos w to uwierzyl

Gość Konstans11
Oh dzieciaki,dzieciaki.....niestety to szczera prawda:(dziękuję za te "miłe"słowa...Nie mam o sobie dobrego zdania po tym co zrobiałam.Nie wiem czemu ale usprawiedliwianie się tym,ze byłam zalana jakoś nie jest dla mnie usprawiedliwienie.Chyba faktycznie jestem dzi***..moze Bóg mi wybaczy

a ja mam od 2 lat zonatego.. nigdy bym sie nie posunela na taki krok, ale.. jest mimo wieku cholernie przystojny inne lataja za nim z wywalonym jezorem, ale sie w nim nie zakochałam jak na niego spojzalam, po dluzszym czasie sie w nim zaduzylam, on tez mi powiedzial ze na poczatku chcial odemnie jednego i tak dlugo z TYM zwlekalam ze zdazyl sie zakochac tez i chciał juz opuszczac rodzine na co ja sie nie zgodzilam