Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belladesima

mąż mnie zdradzał...jaka ja głupia...

Polecane posty

Gość belladesima

Mąż zdradzał mnie tyle razy...a ja ze względu a dzieci mu wybaczałam...Miał dwie stałe kochanki,z czego jedna była z jego byłej szkoły,notorycznie chodził do burdeli ,gdy dzwoniłam zaniepokojona odzywały się jakieś młlode dziewczyny i wyzywały mnie od najgorszych.Mąż co dzień przebywa w barach,pije z kolegami a ja nie wiem co mam robic...Co z dziećmi...Nie wiem sama czy go kocham czy to po prostu przyzwyczajenie...ale bardzo cierpię.

Gość anija123
ja mam faceta zonatego a wy zony jestescie glupie i nawinne

Gość ghjkl
Pisz pozew i już.Niech sobie poszuka drugiej glupiej.

Gość nie powinnaś
dłużej pozwalać się tak traktować. wasz związek to fikcja. Nie ma sensu być z takim łajdakiem tylko ze względu na dzieci. Dzieci kiedyś dorosną, zrozumieją co się dzieje i nie będą szczęśliwe, że ich rodzice żyją w patologicdznym związku. Sądzę, że wasza sytuacja małżeńska będzie się pogarszać, bo już długo nie zniesiesz takiego upokorzenia, poza tym nie wiadomo, jakie będą kolejne poczynania i pomysły twojego męża. Może któraś kochanką zamiszaka z wami? A pomyślałaś, że w końcu i tak odejdzie od ciebie? mało tego może cię czymś zarazić, może "zrobić" dziecko innej. Na co czekasz??? jak najszybciej spróbuj stanąć na własne nogi i kopnij w d*pę tego frajera!!! Dzieci kiedyś będą ci za to wdzięczne.

Gość ekaterinaaaa
anija 123 spadaj d z i w k o na drzewo

Gość do anija 123
jeśli kiedyś będziesz żoną, to też możesz być głupia i naiwna. Piszesz sobvie o tym tak bez pardonu? Nie wstyd Ci?

Gość co a zycie
moze i moj mnie zdradza a ja glupia czekam na niego !

Gość anija123
a czego mam sie wstydzic ja jestem szczesliwa niech sie wstydzi zona ktora jest tak naiwna ze nic nie chce widziec jaka jest prawda

Gość jeżeli twojwe szczęście
anijo 123 polega na rozbijaniu rodziny-bo to właśnie robisz to dziwne masz poczucie szczęścia.

Gość eWELinek1111111111111
nie wchodzi sie z butami w czyjes zycie bo to tez zle swiadczy o drugiej osobie

Gość ale zajebisty temat
jeśli Cię to pocieszy: nie Ty pierwsza, nie Ty ostatnia, która ma męża szmaciarza; ale nie musisz byc jedną z wielu... decyzja należy jednak do Ciebie.