Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajakaaaa

spuchnięte wargi sromowe

Polecane posty

Gość Kajakaaaa

Hej Mam pewien problem i nie za bardzo wiem, co to może być. W zeszłym tegodniu spuchły mi wargi sromowe- dość mocno ( ból, swędzenie). Nie wiem, dlaczego tak się dzieje- nie mam upławów, nic mnie nie swędzi (tak stale, oprócz tych chwil opuchlizny), nie nosze też ciasnej ani niewygodnej bielizny. Od czego to może sie dziać? od razu zaznaczam, że nie mam infekcji, byłam u ginekologa, w poniedziałek wykluczył stan zapalny w pochwie. Czym moge to posmarować żeby opuchlizna zeszła?lekarz nie zalecał mi żadnych leków, ale w tym stanie trudno mi nosić bieliznę, bo prowadzi to do otarć. proszę o pomoc. nie wpisywałam się na f. grzybicy pochwy, bo grzybicę wykluczono. Co robić

Gość tantum rosa
może to alergia, zmień proszek do prania i płyn do mycia, prasuj gacie przemywaj tantum rosa i vagosanem, możesz posmarować hydrocortisonem

Gość uppupupup

Gość fdf
a moz ejestes podniecona?? albo masz srodek cyklu w ktorym najbardzie jsie chce??

tzn ze nie byłas u gina !!! jakbys byla na npewno dałby ci jakis lek w postaci masci itp.

Gość Kajakaaaaa
oczywiście byłam u lekarza tydzień temu, lekarka powiedziala że skoro nie ma stanu zapalnego to nie ma potrzeby niczego stosować i że zejdzie samo. Jak do tej pory niestety może opuchlizna jest trochę mniejsza, ale nie zeszła zupełnie i nadal odczuwam ból - otarcia od bielizny. Miałam nawet zrobiony wymaz, nie wyszedł mi grzyb ani bakterie. Myślałam że może uczuliłam sie na proszek więc kupiłam płatki mydlane dla niemowląt i w weekend calą bieliznę wyprałam w nich i dodatkowo wypłukałam, ale nie czuje się lepiej. nie wiem co robić. Jestem poza tym uczulona na clotrimazol.