Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sono marta

CZEMU ON TAKI JEST?

Polecane posty

Gość sono marta

moj byly mnie wczoraj podszedl, ustawil sobie opis na gg zw ze szpitalem, tak sie sklada ze bylismy pokloceni, gdy zobaczylam opis zaniepokoilam sie i natychcmiast napisalam czy cos mu sie stalo odpisal ze chyba dysk mu wypadl bo strasznie boli go kregoslup, pisalismy chwile, powiedzial ze jutro pojedzie na pogotowie(jest w uk obecnie) pozniej pisalismy, dziekowal mi ze sie oniego martwie, pytal co u mnie, ostrzegal ze mam na siebie uwazac itp, nie powiem bylo to mile ale wiecie co sobie teraz mysle? ze on to wszystko wymyslil, w sumie to nie nowosc u niego, bo dzis gdy zapytalam czy byl u lekarza to odparl ze nie zrozumial co mu powiedzial po angielsku i ze musi recepte wykupic, dziwne ze nie zrobil tego od razu... po czym w ogole juz ze mna nie rozmawia... a wczorraj byl taki mily, po cholere on uprawia takie gierki?

Gość ech to proste
bo ma cie gdzies....

Gość yooo
bo lubi sie użalać nad sobą ilubi jak ktoś go żaluje.tez kiedys mialam takiego chlopaka...moj chodzil sie wieszac debil,ja umieralam ze strachu,a ten sobie smial sie ze mnie :\

Gość sono marta
nigdy sie z niego nie wylecze no moze tylko wtedy jak mi net odetna;/

Gość Małgosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja myślę, że on Ciebie sprawdza, czy nadal Ci na nim zależy (chyba chce zostawić sobie otwartą furtkę)

Gość sono marta
tylko ze to 'sprawdzanie' trwa juz 2 lata stale utrzymuje kontakt, mowi ze kocha, ale nic nie robi w kierunku tego zeby sie spotkac!