Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szandiska

O NIE !!! TO KONIEC!!! Biore sie za siebie

Polecane posty

Ja tez slysze, ze dobrze wygladam, maz mi nigdy nic przykrego nie powiedzial, zawsze tylko komplementy,ze piekna jestem itp, ale wczoraj chcial zrobic mi przyjemnosc i powiedzial, ze widac juz efekty diety, bo brzuch mi zmalal. Oczywiscie zaczelam drazyc temat i okazalo sie, ze przed dieta moj brzuszek przedstawial stan przedkrytyczny...nie widzialam, ze bylo tak zle, heh, ale jakos sie specjalnie nie przejmuje, tylko robie cos w kierunku, zeby wyatrakcyjniec :)

Gość BladaNozka
najgorsze co moze byc to narzucenie sobie jakis rygorystycznych zasad i odchudzanie sie pod jakas presja.wiem ze jesli nie schudne tyle chce to nie bedzie wielka tragedia a jesli schudne to super ale nie mam zamairu odbierac sobie zycia przez jakies 5 kg:-D

bladanozka - i masz absolutna racje!! :) Ja narazie ide, mam obiad, wpadne na pewno pozniej.

Gość BladaNozka
smacznego :-D :) a ja tez powinnam pomyslec co zjem na obiad:-D

Ja wprowadzam w swoje zycie kilka zasad: 1. jem w miare o regularnych porach( jak mi uczelnia pozwoli:/) 2. biale pieczywo zmieniam na pelnoziarniste 3. Nie jem po 18-19 to zalezy od dnia 4.ograniczam slodycze i fast foody ale nie do zera bo kazdy zasluguje na chwilke przyjemnosci, ale wszystko z umiarem oczywiscie 5. w domu zaczne cwiczyc brzuszki i cwiczenia ktore zmniejszaja obwod centymentrow w udzie bo na uczelni to one mi sie tylko rozbudowuja

Gość BladaNozka
czyli posumowujac ile ja dzisiaj zjadlam to bedzie tak -koktajl na sniadanie -dwa jajka na twardo pomidor,banan,jeden ogorek konserwowy,plaseterk wedliny -wypilam okolo 2 litrow wody -czeka mnie kolacja czyli koktajl jak na pierwszy dzienniezle sie trzymalam chociaz slodycze i inne bardzo kusily:-D

Gość natttttttttt
czesc dziwczyny ;) ja dzisiaj zjadlam sporo ;/ zaczelam od bulki francuskiej z jablkiem 2 zjadlam potem jeszcze cis i zawalilam ;/ ale od jutra zaczynam 10dniowa diete :D mam nadzieje ze dam rade jak bede miala kryzys to bede pisac tutaj :P moze mi cos to da:) powodzenia Wam zycze i 3majcie sie :*

Gość BladaNozka
ja wlasnie krecilam hula hopem 20 minut ale ide jeszcze chociaz z 10 minutek pokrecic chociaz boli mnie brzuszek strasznie:)O:):)

Gość natttttttttt
ja tez mam hula hop ale nie krece bo nie umiem ;/tzn kiedys umialam a teraz nie moge jakos....;/

Gość BladaNozka
j mialam male kolko i tez nie umialam a jak kupilam sobie to 100 cm to odrazu umialam przez 20 minut non stop moze masz za male albo za lekkie?

czesc wszystkim super ze jest nas tak duzo mam nadzieje ze wszystkie wytrwamy ja dzis weszłam na wage i załamka 74,7 to jakas masakra straszna O NIE serio biore sie za siebie :) bez wymówek juz zadnych jadłam dzis - płatki z mlekiem -twarozek i dwie kromki grahama -piers kuraka i warzywa

Gość natttttttttt
hm w sumie jest lekkie...kiedys to sie chyba wsypywalo jakas kasze zeby ciezsze bylo ;d

Gość BladaNozka
no ryzu mozesz wsypac i zobaczyc co i jak bo chyba za lekkie jest to moje to wazy prawie 1 kilo

Gość natttttttttt
to jutro pokombinuje :) a teraz spadam sie troche pouczyc ;/ jutro sie odezwe napisze jak daje rade 3mac sie laseczki :))

cześć dziewczyny. ja właśnie postanowiłam, że będę chodzić na basen i kupiłam sobie dzisiaj czepek. jest super bo nie jest zrobiony z gumy i włosy w ogóle się do niego nie przyczepiają i w ogóle jest dużo wygodniejszy niż te standardowe latexowe. trochę kosztował, ale co tam, teraz już nic nie przeszkodzi mi w pływaniu. jutro idę na basen :D dzisiaj zjadłam: lasagne (270 kcal) 6 mandarynek(90 kcal) smażony rostbef (230 kcal) razem 590 kalorii :)

Czesc dziewczyny :) Ja dopiero wstalam, zjadlam sniadanko, teraz popijam zielona herbate i oczywiscie wskoczylam od razu na kompa :) Prawdopodobnie od przyszlego tygodnia zaczynam prace, wiec skonczy sie moje leniuchowanie. Wczoraj dzien dietowo dobry, ale wieczorem mialam kryzys, gdyby w domu bylo cos ciekawego do jedzenia albo slodycze to napewno bym zjadla. Nie wiem co sie ze mna stalo, przed dieta slodycze moglyby dla mnie nie istniec, nie lubie za bardzo, a teraz co...moze mnie ciagnie do zakazanego :) Dlatego bardzo wazna zasada w diecie - nie kupowac i nie znosic do domu takich rzeczy! :) Wczorajszy jadlospis: s: duza kromka razowca, dwa jajka na miekko, majonez ( a co tam, uwielbiam! ), troche pomodora i ogorka o: gotowane warzywa i pieczona piers kurczaka w przyprawach k: duza kromka razowca z serem, tunczykiem i warzywami Pomiedzy posilkami maly jogurt owocowy i 5 mandarynek.

Gość BladaNozka
hej piekne👄 ja dzisiaj narazie wypilam ten moj koktajl,herbatke tez ta z zestawu no i wzielam blonnik i multiwitaminy...a co na obiad to jeszcze nie wiem:-D wychodze wlasnie polazic po sklepach wiec mam nadzieje ze nie ulegne pokusie jakiegos fast-fooda :-Dbed pozniej aaa i dzisiaj juz krecilam jakies 10 miut hula hop a wieczorkiem 3 razy tyle mam zamiar.pzdr🌻

Gość natttttttttt
jak tam dajecie rade ?:) ja dzisiaj zaczelma 10dniowa dietke i jak narazie wypilam 2 szklanki mleka i pol kefiru(ble) jak narazie sie 3mam sprobuje zaraz pokrecic hula-hopem :P

i co, temat powoli umiera?? autorka się nie odzywa i z dnia na dzień coraz mniej osób się udziela. szkoda..

Guzmania - ja tu zagladam, poprostu czasem nie mam czasu pisac pare razy na dzien, chyba, ze siedze w domu to zagladam czasciej. Mam nadzieje, ze inne dziewczyny tez sa zajete, a nie, ze zapomnialy o topiku czy diecie. Takze nie zrazaj sie i pisz dalej, jak topik umrze, to zalozymy inny :) u mnie dzis dietowo srednio, bylam w gosciach i skonczylo sie na zamowieniu jedzenia z chinskiej restauracji..dobre, ale strasznie tluste. Nie zjadlam za duzo, ale pewnie piwo dobilo duuzo kalorii..

Gość jestem dziewczyna
a tak konczycie

Heh, tylko, ze jestem zdecydowana piwoszka :) A pozbawiac sie wszystkich przyjemnosci... i tak ograniczylam sie, juz nie pare razy w tygodniu, a raz :) Zreszta ciekawa jestem, czy nawet z winkiem nie wyszloby podobnie, bo pewnie nie skonczylabym na jednym kieliszku :)

hej dziewczyny :) coś mnie choroba bierze.. zimno, glowa boli, katar.. nieprzyjemnie.. a u Was jak? co ja wczoraj zjadłam.. kromka chleba + 2 parówki na śniadanie i 2 kromki chleba + 3 parowki na obiadokolację.[o 16] w między czasie zjadłam 1 cukierka. chyba hula hop muszę kupic ;P lecę na uczelnie.. paaa!

guzmania, naprawdę? 1 butelka wina to mniej więcej 1 piwo? wow ; O ach, dobrze ze mam postanowienie, piwo wyeliminowałam w 100%. :)

Gość BladaNozka
hej dziewczyny!!jak tam trzymacie sie??ja bede pozniej bo narazie nie mam czasu i nawet jeszcze sniadanie zdjadlam ale trudno sie mowi:)pozdrawiam👄