Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szandiska

O NIE !!! TO KONIEC!!! Biore sie za siebie

Polecane posty

Gość BladaNozka
dzisiaj jestem grzeczną dziewczynką i zjadłam tylko koktajl na śniadanie i czekam grzecznie do obiadu:):):):) jeden dzień mi troszkę się skiepścił:):) ale dam rade

Gość BadaNozka
jestem po obiedzie zjadlam troszke ryzu z wątróbką i 3 plastry ogórków konserwowych i jedna mała filiżanka rosoły bez klusek tylko to popicia tak narazie to wszystko czekam do kolacj:-D

ja dziś jestem!! sniadanko jajecznica - z dwoch jajecek :--) woda, czerwona herbi, kawa, szklanka wody z octem jabłkowym oczywiscie zaraz obiad: kawałek smazonego mięska

Gość BladaNozka
hej hej!!!;) dzisiaj zjadlam koktajl za jakies 30 minutek wyczaruje sobie obiad...bylam dzisiaj w solarium troszke sie musnac sloncem;)- i u mnie w solarium sa lustra wszedzie i zawsze jak tam na siebie patrzylam w tych lustrach to stwierdzalam ze jestem gruba...a dzis stwierdzilam ze schudlam dieta dziala i wygladam naprawde niezle za 3 tygodnie mysle ze nie bede chciala wychodzic od tych luster taka dzaga bede....ajjj zmotywowalam sie:-D

dziewczyny.. życzę wam uśmiechniętych, rodzinnych , ciepłych i NAJEDZONYCH świąt. ;* zaglądajcie tu jeszcze czasem ! :)

Gość BladaNozka
Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczy łzy ukradkiem. Życzymy sobie wszystkiego najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta.. oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ___________*********** ________***************** ______********************* _____**********$************ ____**********$__$*********** ___***********$___$*********** ___**********$_____$********** ___**********$__$__$********** ___***********$_$_$*********** ____**********§§$$$$$********* _____********§$$$$$$$******** ______*******§$$$$$$$******* _______******§§$$$$$$***** __________***§§§$$$$$*** ___________§§§$$$$$$$ _______**_____$$$$$$$ _____$***$____$$$$$$$ ____$*****$___$$$*****$ ___$*******$_$$*******$_______$ --__$*******_$*********$___$$$$$ _$*******§§§§§§_*****$__$$$$$$$$$ $*******§§§§§§§§******$_$$$$$$$ $********§§§§§§*******$__$__$ _$$$$$$***$***$$$$$$$$ ___$*****$_$$***$$_$$$$$$$_$ _$******$_$$$$$*****$.$$$$$$$ $_*****$_$$$$$.$******$.$$$$$$$ $*****$_$$$$$$$_$******$._$ _$***$___$$$$$$__$******$ __$*$___$$$$$_$___$*****$ ___$_____$$$$_____$*****$ __________$$______$***$ __________________$*$ __________________$ i dziewczynki jedzcie dużo ale rozsądnie..:):):):):)

widze ze po swiętach juz nikt nie wrócił do tematu. Ja zostałam niestety odcięta od moich motywacji i znów zaczełam jesc normalnie. ale dzis wracam pomału do diety. Mam nadzieje ze sie tu jeszcze ktoś odezwie. moje meni: śniadanie: bułeczka z pasztecikiem (pychotka) drógie sniadanie : kawka, szklanka wody z octem zaraz czerwona herbatka na obiadek bedzie : ziemniaczki z jajkiem na twardo i odrobinką smietany kolacja: jogurt naturalny z płatkami nestle fitness

Gość BladaNozka
witam miłe pnienki;)ja nie trzymałam się tak rygorystycznie diety w święta ale schudłam!!!wow ale się ździwiłam:):)):) ta dieta jest super:) a dzisiaj już normalnie trzymam się diety;) koktajl rano i teraz obiad jakiś wymodzę sobię;)

oooo BadaNozka fajnie ze zyjecie juz myslałam ze wszystkie zrezygnowały buziaki dla Ciebie za wytrwałości mi niestety przez swięta przybył kilogramik ale i tak nie jest zle

Waze 56 kg nie est zle.. gdzie sie wszyscy podziali??!!??!!??!!?!! nie ma drogiego topiku z normalnymi ludzmi,, wszedzie same złosliwosci WRACAJCIE!!!!!!!! hi hi

Gość BladaNozka
ja właśnie jestem piękna wypachniona i odstrzelona i za niedługo ide na balety będzie się działo:-D:-D:-D:-D:sylwstra mam luźnego więc ide w jeansach,topie na ramiączka,i butach na obcasach co do dodatków to świecąca bransoleta więc ładną figurą sie nie pochwale w spódnicznce:P ale mam świetny humor 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni miłości, 8784 godzin wytrwałości, 527040 minut pogody ducha, 1622400 sekund szczęścia ... w nadchodzącym 2009 roku. odezwę się do was po zabawie:):):):)

BladaNozka - "odezwe sie do was po zabawie" oj dzis juz jest 02-01-2009 a tu nadal sie nie odzywasz czyzby impreza była az tak udana??? ;-) hi hi pozdrawiam was w nowym roku a ja to NOVVA tylko z nowym nikiem konsultantka i czekam az ten topik wroci do zycia

dzis zaczełam bardzo pięknie oto mój plan dzisiejszego jedzenia: sniadano- jogurt naturalny + płatki + kawa szklanka wody z octem jabłkowym 2sniadanko - banan, czerwona herbatka to juz za mną na obiad planuje: mrozone warzywa z patelni kolacja - pumpernikiel z serkirm wiejskim spędziłam juz 15 minut na orbitreku i jesli sie zmobilizuje to bedzie jeszcze 15 mam nadzieje ze nic poza tym co zaplanowałam nie zjem a wazonko za tydzien

Gość BladaNozka
hej hej.... cholercia troche mi sięsylwester przedłużył i wróciłam dzsiaj nad ranem....:):):):) zabawa była przednia a schudłam od tańca ze 2 kilo:) diety siętrzymam schudłam teraz właśnie po sobie widze a zmierze się wieczorkiem;)

Gość BladaNozka
dziewczyny ale my sie dalej odchudzamy...gdzie wszyscy!!!!!!!???

Gość BladaNozka
prosze napisz jaki to teamt bo chcialabym się także podłączyć bo samej to troche smutno:P

Gość Buziunia...
Dobra, postanowiłam że też będe sie odchudzać! Wczoraj zjadłam pudełko czekoladek:/ Bo mi smutno tak samej siedzieć... Jakieś półtora roku temu ważyłam 68 kg, teraz 63 (choć po świętach przybył mi 1 kg i nie mogę gp zrzucić)... moim celem jest zejść poniżej 60 kg! A wzrostu mam 170 i czuje się nienajgożej... tylko chciałabym cos w sobie zmienić :-) Mój plan to nie jeść słodyczy, frytek, dużych ilości, no i wolałabym nie jeść po godzinie 20 ale to niestety niewykonalne bo zajęcia kończą mi się o 20 a potem musze coś w stylu obiadku zjeść...