Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakuska 21 lat

Jest tu jakiś facet chetny na sylwestra w lozku z 21-letnia kobieta? Kraków

Polecane posty

Gość krakuska 21 lat
krakuska 21 lat chyba jednak poproszę o pomoc mojego kowala, zawsze mnie podkuwa podszyw:O Suwałki - ja bym chciala, nie bylam jeszcze na mazurach...powaznie mowisz?

Gość jestem z Suwałk.
?

Gość krakuska 21 lat
krakuska 21 lat chyba jednak poproszę o pomoc mojego kowala, zawsze mnie podkuwa podszyw Suwałki - ja bym chciala, nie bylam jeszcze na mazurach...powaznie mowisz? podszyw nie róbcie ze mnie idiotki, wiem ze Suwalki to mazowsze

Gość krakuska 21 lat
krakuska 21 lat krakuska 21 lat chyba jednak poproszę o pomoc mojego kowala, zawsze mnie podkuwa podszyw Suwałki - ja bym chciala, nie bylam jeszcze na mazurach...powaznie mowisz? podszyw nie róbcie ze mnie idiotki, wiem ze Suwalki to mazowsze spadaj!!!!!! suwalki daj maila.jak masz na imie w ogole?

Gość jestem z Suwałk.
wolałbym pozostać kimś obcym... podaj swojego maila-odezwę się

Gość ale z ciebie
fajny kurwiszon :D

Gość ale z ciebie
o, tak myślałem że panna nie zachwyci intelektem "spadaj pryszcze wyciskać" znasz jeszcze jakieś żałosne riposty szmato?:) idź się kurwij, szkoda tylko że jesteś z krk, bo jade tam na studia :O

zawsze się jakieś moherowe pasztety odezwa, wynocha z mojego topcu "studia w krakowie" buhahaha, chyba korespondencyjnie na agh, won do chaty wsiury

Gość do krakuski
to ty tutaj jestes do pomiatania, do innych z szacunkiem kurwo:D moherowe berety? Po prostu ludzie z godnością

Gość hahah krakuska
bo ty przeciez zawsze jak poznajesz gościa to za chwile dopierasz sie do interesu :D nie musisz sie chwalic, idzie się domyślic :D

Gość hahah krakuska
a ty jaki masz poziom słownictwa? używasz jakiś podwórkowych tekstów, i to nie miastowych a rodem ze wsi:D pewnie panna z wioski a teraz na kobiete z miasta się lansuje:D Jesteś nic nie warta i faktycznie taką tylko jebać od tylca

Jeny, ludzie po co wy se zawracacie dupę jakimś kapiszonem?:D Jeszcze wam wirtualnie syfa prześle i co wtedy?:D

Gość do Łotahel
bo kurestwo trza tepić!!!

Więc zacznijcie od strzelania im w łeb :classic_cool: , bo na moralną drogę życia to raczej żadną siłą ich nie naprowadzicie.

Gość ale może
troche wstydu w nich zaplenię. a zresztą macie racje, suki są po to by je pierdolić więc to uczynie:D dobranoc

Gość pasjonat
Oni nie potrafia inaczej krakusko, bo nie potrafia kobiety zadowolic. Sam jestem faceten ale do wszystkich milych dziewczat i kobiet mam szacunek.

Gość gość
Wtaj rafal jesli szukasz kogos na sylwka to czemu nie jak sie skontaktowac z toba

Gość Lalunek777
Witaj Czy byłabyś zainteresowana balem sylwestrowym w Świnoujściu + noclegiem. Nie mam partnerki a wszystko jest już zarezerwowane i opłacone. Jeśli tak to podam prywatnego maila i foto. Buziaczki cmokcmok. Remi;)

Gość gość
Haha post z 2008. Ale jestescie frajerzy. Klap klap.